Zanussi ZCG51041SA

Aragazul trebuie sa faca parte dintr-o bucatarie fara doar si poate. Tocmai de aceea, si alegerea sa este la fel de importanta, astfel ca, trebuie sa va ganditi mai bine atunci cand il veti achizitiona. Mai ales daca aveti aveti cateva pretentii. Un model de culoare argintie va va placea cu siguranta, astfel ca, cel despre cel care urmeaza sa il prezentam este ceea ce va trebuie. Mai exact, este vorba despre aragazul Zanussi ZCG51041SA. (vezi disponibilitatea)

Despre Zanussi ZCG51041SA

Acest model este de culoare argintie ceea ce inseamna ca se potriveste din punct de vedere estetic in orice incapare, fiind si potrivit in ceea ce priveste eficienta la murdarie. Astfel, va veti bucura sa aveti in locuinta un astfel de aparat electrocasnic, a carei latime este de 50 cm, ceea ce inseamna ca nu veti gasi un loc prea greu in locuinta dumneavoastra pentru a-l aseza. Acesta este un mare avantaj intrucat majoritatea se lovesc de problema dimensiunilor cand vine vorba de a-l aseza in bucatarie.

Acest model dispune si de functia pentru pizza, ceea ce inseamna cand veti putea sa preparati atunci cand veti avea pofta sau cand veti invita prietenii la dumneavoastra pentru a vedea un film. Decat sa dati banii pe o pizza in oras, mai bine preparati una in acest cuptor, care va va ajuta sa le pregatiti

Despre Zanussi ZCG51041SA

Aragaz Zanussi ZCG51041SA – despre caracteristicile tehnice pe care le detine

Citeste si despre Beko DTC36610W

Este necesar de spus faptul ca acest model functioneaza pe baza de gaz. Are 4 arzatoare utile, care se potrivesc pentru gatitul in cantitati mai mari. De asemenea, acest exemplar include si functia de siguranta, ceea ce inseamna veti pregati alimentele fara griji.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragazul Zanussi ZCG51041SA beneficiaza de un arzator mare, un arzator mic si 2 arzatoare normale. Este necesar de spus faptul ca acest model are un arzator mare cu o putere de 3 Kw. De asemenea, arazatorul mic pe care il are acest exemplar are o putere de 1 Kw. Nu trebui uitat nici de arzatorul normal a carui putere este si ea de 2 Kw.

Aragazul Zanussi ZCG51041SA beneficiaza de un cuptor care se alimenteaza pe baza de gaz. Capacitatea cuptorului acestui exemplar este de 59 l, astfel ca este un model destul de incapator din acest punct de vedere. Aveti la indemana o capacitate destul de buna pentru a prepara alimentele.

Citeste si despre Albastros MR601a

Este necesar de spus si faptul ca si cuptorul acestui model include si siguranta, ceea ce inseamna ca se va potrivi destul de bine. Incalzirea inferioara este si ea importanta intrucat va fi de ajutor in vederea prepararii alimentelor care necesita coacere pe aceasta suprafata. Aceasta este buna pentru a prepara carnea.

Aragazul Zanussi ZCG51041SA are un capac din sticla care il veti putea aseza atunci cand nu il veti mai folosi sau atunci cand veti pleca de acasa. Despre cuptor mai trebuie spus ca are si un gratar.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Zanussi ZCG51041SA este un model ce dispune de caracteristicile demne de luat in calcul atunci cand vine vorba despre utilizarea sa intr-o familie ceva mai mare. Pretul sau nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply