Electrolux EKC54952OK

Atunci cand vine vremea sa achitizionati un aragaz trebuie sa acordati atentie mai multor aspecte. Dintre acestea fac parte, atat cele referitoare la aspect, cat si la caracteristicile tehnice ale acestuia. Potrivit pentru cei care gatesc ceva mai mult si au nevoie de un model cu un design modern, potrivit incaperii ar putea opta pentru un model din gama Electrolux. Mai exact, un exemplar care are putea sa vi se potriveasca este aragazul Electrolux EKC54952OK. (vezi disponibilitatea)

Despre Electrolux EKC54952OK

In ceea ce priveste design-ul pe care il are acest model, trebuie spus ca este unul destul de modern, fiind de culoare neagra si se va potrivi de minune incaperii dumneavoastra. Cat despre clasa de eficienta energetica trebuie spus ca este A. Latimea sa este de 50 cm, astfel ca putem spune ca se va potrivi si in locuri ceva mai inguste.

Acest aragaz este un model fara gratar, ceea ce inseamna ca va fi mai usor de folosit, precum si de curatat. Acesta este un model potrivit pentru o locuinta unde se gateste destul de mult.

Despre Electrolux EKC54952OK

Aragaz Electrolux EKC54952OK – precizari importante ale partii tehnice

Citeste si despre Beko MGF23210X

Acest model de aragaz va ofera incredere avand in vedere faptul ca include o plita care se alimenteaza pe baza de curent electric. Mentionam faptul ca aragazul din gama Electrolux este unul destul de bun avand in vedere faptul ca are 4 arzatoare, aprinderea acestora fiind de tip electric, avand inductie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Cuptorul acestui aragaz este unul destul de dotat din punct de vedere tehnic avand in vedere faptul ca are si un grill. Nu trebuie uitat faptul ca acesta va va ajuta sa pregatiti alimentele intr-un tip cat mai sanatos, dar si mai sanatos. Precum aragazul, si cuptorul acestuia este unul destul de bun, avand in vedere faptul ca functioneaza pe baza de curent electric.

Despre cuptor mai trebuie spus ca are o capacitate destul de buna, aceasta fiind de 57 l. Acesta mai dispune si de functia de iluminare, astfel ca, va oferi o vizibilitate mai buna. O functie pe care nu aveti cum sa nu o utilizati este cea de gatire cu aburi. Aceasta functie este utila pentru pregatirea legumelor si a altor tipuri de alimente. Termostatul este o alta functie de care dispune modelul.

Citeste si despre Bosch HMT72M450

Aragaz Electrolux EKC54952OK are un cuptor care dispune de un ventilator. Astfel, putem spune faptul ca ventilatorul Hot Air este cel care va ajuta sa pregatiti alimentele intr-un mod cat mai sanatos intrucat aerul se va deplasa in toate directiile. De asemenea, dispune si de functia de deshidratare, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi coapte cat mai bine. Acest lucru se intampla la o temperatura intre 50o C si 100o C. 

Despre plita pe care o are acest aragaz trebuie mentionat ca este destul de flexibila, astfel ca, va va oferi sursa de caldura de care veti avea nevoie pentru a putea pregati alimentele. De asemenea, are zone extensibile.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Electrolux EKC54952OK este un model cu un design care va conferi un aspect inedit bucatariei dumneavoastra. Acesta nu are un pret crescut, ceea ce il face sa isi merite banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply