Zanussi ZCG210S1WA

Orice familie are nevoie de un aragaz. Iar daca este unul potrivit necesitatilor este si mai bine intrucat veti gati eficient. De asemenea, este necesar sa va hotarati spre ce fel de model vreti sa va indreptati. Fie spre unul care se alimenteaza pe baza de gaz, fie pentru spre cele electrice. Astfel, pentru persoanele care au nevoie si carora le place mai multa prepararea alimentelor pe baza de gaz, pot opta pentru un aragaz Zanussi ZCG210S1WA. (vezi disponibilitatea)

Zanussi ZCG210S1WA

Despre Zanussi ZCG210S1WA

Despre culoarea pe care o are acest aragaz trebui mentiont faptul ca este albul, ceea ce inseamna ca se va potrivi in incaperea dumnevaoastra fara probleme. In ceea ce priveste dimensiunile de care dispune acest produs trebuie spus ca sunt medii spre mici, acestea fiind de 85 x 50 x 50.

Este necesar de spus faptul ca atat aragazul, cat si cuptorul se aprind si se incing destul de repede, astfel ca nu veti astepta prea mult timp pentru a gati, ceea ce este un mare plus.

Despre Zanussi ZCG210S1WA

Aragaz Zanussi ZCG210S1WA – un arzator cu dotari bune din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Gorenje GS66260X

Un aspect important de precizat despre acest aragaz este faptul ca are o plita care se alimenteaza pe baza de gaz, ceea ce va face gatitul destul de eficient. De asemenea, acest model prezint 4 arzatoare, care sunt utile pentru a pregati alimente pentru o familie destul de numeroasa. Dintre aceste, mentionam faptul ca 2 arzatoare sunt normale, iar unul este mic. De asemenea, un arzatoar este mare, pentru a pregati alimentele in cantitate mai mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Important de precizat este faptul ca acest arzartoar mare are o putere de ardere de 2.6 kW. Pentru arzatorul mic precizam faptul ca are o putere de 1 Kw. Potrivita este si puterea celui normal, care este de 2 Kw. Despre acest argaz trebuie spus ca este dotat cu un gratar care se afla deasupra arzatoarelor.

Aragaz Zanussi ZCG210S1WA prezinta si un cuptor care se alimenteaza tot pe baza de gaz. Important de spus este faptul ca dispune de o capacitate destul de mare, aceasta fiind de 61. Veti putea pregati destul de multe alimente, iar capacitatea vaselor este una destul de potrivita.

Citeste si despre Electrolux EKC52952OX

Aragazul Zanussi ZCG210S1WA beneficiaza si de un gratar care este realizat din metal. Trebuie mentionata si tava, precum si gratarul de care dispune cuptorul. Necesar de spus este faptul ca acest produs dispune de setarea speciala pentru pizza. Astfel, pricand aveti pofta de o pizza cu familia sau cu prietenii la sfarsit de saptamana puteti sa alegeti sa preparati o pizza cu ajutorul cuptorului acestuia ragaz.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Zanussi ZCG210S1WA este unul dintre aparatele care merita sa le aveti in bucatarie. Dispune de cateva functii destul de bune, fiind potrivit pentru o familie. De asemenea, nici dimensiunile nu sunt unele mari, ceea ce inseamna ca isi va gasi destul de repede un loc in bucataria dumneavoastra. Nu trebuie uitat de precizat pretul, acesta fiind unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply