HP 15-bs016nq

Sunt unele momente in care bugetul pentru produse precum electronicele, gadgeturilor si electrocasnicele nu este foarte generos. Iar in aceste situatii sunteti nevoiti sa va orientati catre produse ceva mai ieftine. Este, de exemplu, cazul laptopurilor sau telefoanelor mobile. Iar daca nu tineti cont de cateva aspecte importante, este posibil ca investitia pe care o faceti sa nu fie una de succes. Tocmai de aceea, in acest material, va prezentam un model de laptop inteligent, care vine cu un pret avantajos pentru mai multe tipuri de buzunare. Este vorba, mai precis, de modelul HP 15-bs016nq (doar aici la cel mai bun pret). Iata in ce consta acesta mai exact si de ce vi-l sugeram.

HP 15-bs016nq

Despre HP 15-bs016nq

Sa o luam cu inceputul, respectiv procesorul. Acest model de laptop vine cu un procesor de tipul Intel, model Celeron N3060. Acesta este dotatat cu arhitectura de tipul Braswell, doua nuclee si o frecventa nominala de 1600 MHz.

Acestor trasaturi li se adauga o frecventa turbo care intra in functiune in cazul sarcinilor mai solicitante si care se traduce prin 2480 Mhz. Tehnologia procesorului este de 14 np, existand un procesor grafic integrat de tipul Intel HD Graphics 400. Acesta este destul de frecvent in cazul modelelor Intel.

HP 15-bs016nq

Laptopul HP 15-bs016nq – atuuri din punct de vedere tehnic

Un alt aspect care nu trebuie ignorat in cazul acestui laptop este memoria. Aceasta vine cu o capacitate buna de 4Gb, mai ales ca este vorba de o memorie de tipul DDR4. De retinut este si faptul ca frecventa acestei memorii este de 2133 Mhz. In ceea ce priveste hard disk-ul, trebuie mentionat ca acesta este de tipul HDD. El are o capacitate de 500 Gb si o viteza de rotatie de 5400 rpm. Placa video este integrata si apartie producatorului Intel.

La capitolul conectivitate si porturi, laptopul HP 15-bs016nq sta binisor. Acesta vine cu un port HDMI, unul RJ-45, unul audio out si unul USB 2.0. Desigur, asta nu este tot. Laptopul include si porturi rapide de transfer al datelor, de tipul 3.1. Avand in vedere pretul laptopului acest lucru reprezinta un real avantaj pentru cei care cauta dotari moderne, la un pret economic. Dispozitivul include si cititor de carduri, insa acesta este de tipul SD.

Laptopul HP 15-bs016nq – aspecte legate de design

Desi pretul este unul mai modest, designul este corespunzator unui laptop cu dimensiuni obisnuite. Mai precis, acesta este de 15,6 inch, avand un format display Full HD. Aceasta caracteristica este demna de apreciat in cazul laptopurilor cu un asemenea pret si ea duce la redarea unor imagini perfecte. Ba mai mult, laptopul are un finisaj de tipul anti-glare, cu o rezolutie buna de 1920 x 1080.

Asadar, se poate vorbi de un laptop cu un design obisnuit, dar placut. Acesta nu se remarca prea mult la acest capitol, insa are dimensiuni potrivite de 380 x 23,8 x 253,8 mm. Culoarea modelului prezentat este negru, iar sistemul de operare al acestuia este de tipul Free DOS. Greutatea este cam marisoare, aceasta fiind de 2,1 kg. Insa, chiar si asa, aceasta nu iese foarte mult din tipare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply