HP 15-ba004nq

Odata la cel mult sapte ani este recomandat sa schimbati dispozitivele precum laptopurile sau sitemele desktop PC, in special din cauza faptului ca acestea nu mai sunt capabile sa tina pasul cu ultimele update-uri. Desigur, intervine si un fenomen pe care nu avem cum sa-l negam si anume uzura morala. Aceasta este legata de faptul ca unele produse se degradeaza usor, chiar inainte de vreme, doar pentru ca sunt programate pentru a fi inlocuite. Insa, nu trebuie sa va faceti griji. Nu toate dispozitivele se comporta astfel. Exista si exceptii de modele capabile sa treaca testul timpului. Printre acestea se numara si laptopul HP 15-ba004nq (acum la oferta) pe care o sa-l prezentam si noi.

HP 15-ba004nq

Despre HP 15-ba004nq

Producatorul procesorului acestui laptop HP 15-ba004nq –  este renumitul AMD care a dotat dispozitivul cu un A8, model 7410. Acesta are 4 nuclee si o frecventa de 2200 MHz. Memoria cache este de 2018 KB, Freceventa permite tubo boost de 2500 MHz, ceea ce reprezinta un avantaj. Dincolo de acest lucru, procesorul grafic este de tipul AMD Radeon R5 Graphics.

Display-ul laptopului este o alata dotare care trebuie neaparat luata in calcul. Acesta are o dimensiune obisnuita de 15,6”, avand formatul HD. Este adevarat si faptul ca multe dintre dispozitivele moderne actuale sunt dotate cu format Full HD, dar avand in vedere pretul acestui model, este firest ca producatorii sa se rezume la HD. Cu toate acestea, nu sunt motive sa ne plangem.

HP 15-ba004nq

Laptop HP 15-ba004nq: un model care isi face bine treaba

Imaginile sunt redate clar, indiferent ca este vorba de fisiere multimedia sau de fiesere de lucur. Desigur, acest lucru se datoreaza si finisajului BrightView HD care tine tot de display. Iar cand vine vorba de rezolutie, aceasta este de 1366 x 768.

Continuam prezentarea laptopului HP 15-ba004nq cu informatiile referitoare la memorie. La acest capitol nu sunt foarte multe de spus, exceptand faptul ca aceasta are o capacitate de 4Gb, fiind o memorie de tipul DDR3. Numarul de sloturi este unul.

Hard disk-ul nu este insa o alegere de top. Insa, acest lucru se petrece din cauza ca ne-am obisnuit noi cu o generozitate mare atunci cand vine vorba de stocarea fisierelor. Insa, chiar si asa, va puteti face treaba bine cu acest. Tipul de stocare este HDD, avand disponibil 500 de Gb, la o viteza de rotatie de 5400 rpm.

Placa video este dedicata. Ea este responsabila cu redarea perfecta a fisierelor multimedia. Producatorul chipset video este AMD Radeon, modelul fiind un R5 M430. Capacitatea acesteia este de 2018 Mb. Mergand mai departe cu analiza laptopului HP 15-ba004nq, putem spune ca acest are un port USB 3.0, doua porturi USB 2.0, un port RJ-45 si unul HDMI. Cititorul de carduri de memorie este inclus, insa, acesta este doar de tipul SD. Versiunea bluetooth este prezenta si este de tipul 4.0.

Dimensiunile laptopului sunt bune – 384.3 x 24.3 x 254.6 mm, acesta fiind dotat cu tastatura internationala si sistem de securitate de tip Kensington Lock si TPM. Pretul, asa cum am precizat si anterior este unul bun, fiind un laptop cu dotari optime. Cu alte cuvinte, un laptop cu care sa va faceti treaba.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply