HP 250 G6

Ati inceput de curand un job in afaceri si aveti nevoie de un aliat de nadejde cu care sa finalizati cele mai grele proiecte, si pe care sa va puteti baza oricand? Solutia este mai aproape de cat credeati. Din acest punct de vedere, vi s-ar potrivi un model care sa aiba si un design cat mai modernsa fie realizat si dintr-un material cat mai durabil si sa aiba specificatii tehnice pe masura. Un model dotat din aceste puncte de vedere este Laptop-ul HP 250 G6 (vezi AICI pretul de azi) cu procesor Intel® CoreTM i3-6006U.

HP 250 G6

Despre HP 250 G6

Carcasa acestui laptop este realizata din sasiu, ceea ce va conferi durabilitate acestuia. In plus, acesta va oferi si un design elegant, fiind si protejat de diversele accidente neprevazute. De asemenea, este portabil, astfel incat sa il puteti lua oriunde cu dumneavoastra, dimensiunile sale fiind reduse.

Acest laptop HP 250 G6 este un model modern avand incorporat un procesor de tipul i3. De asemenea, datorita tehnologiei procesorului de tip Intel, acesta va va ajuta sa realizati proiectele de la serviciu intr-un timp cat mai scurt. Memoria pe care o incorporeaza acest model este de ip DDR4.

HP 250 G6

Laptop-ul HP 250 G6 cu procesor Intel® CoreTM i3-6006U – dotarile tehnice

Acest model detine o unitate optionala, acesta fiind de tipul SuperMulti DVD+/-RW. Datorita acestei unitati, puteti vizualiza cate filme doriti, intrucat puteti realiza chiar copii ale acestora direct pe latop-ul dumneavoastra. Laptop-ul HP 250 G6 cu procesor Intel® CoreTM i3-6006U vine cu un format de tip Full HD. Diagonala display-ului nu nu este nici prea mica, dar nici prea mare ca dimensiuni, aceasta fiind de 15.6 inch.

Acest model detine un soft de tipul HP Noise Reduction, ceea ce inseamna faptul ca zgomotul emis va fi unul  redus. In ceea ce priveste sunetul emis de laptop-ul HP 250, trebuie spus ca va fi unul cat mai clar, fara distorsiuni intrucat acesta este produs de software-ul DTS Studio SoundTM. Un aspect important este referitor la placa grafica optionala a acestuia despre care trebuie spus ca este de tipul AMD Radeon.

Laptop-ul HP 250 G6 cu procesor Intel® CoreTM i3-6006U – poate fi utilizat cu incredere

Memoria acesteia este de pana la 2 GB, ceea ce reprezinta un avantaj. Datorita acestei placi video, imaginile se vor apropia cat mai multe de cele naturale. Free DOS este sistemul de operare pe care il are acest model. In plus, are si un procesor grafic integrat modern, de tipul Intel HD Graphics 520.

Referitor la conectivitatea acestui dispozitiv, trebuie spus ca va fi una rapida, acesta fiind de tipul LAN Gigabit si WLAN 802.11ac/Bluetooth 4.2. De asemenea, laptop-ul HP 250 G6 cu procesor Intel® CoreTM i3-6006U va pastra datele in siguranta intrucat dispune de sistemul TPM (Trusted Platform Module). Acesta va avea chei de criptare cu care utilizatorii isi vot putea proteja datele.

In ceea ce priveste stocarea datelor, nu va trebui sa va faceti probleme, intrucat acesta va fi de 1 TB.  De asemenea, veti putea opta pentru un tip de stocare SSD, cat si HDD.  Prin urmare, nu se vor pune la indoiala performantele acestuia. Pretul laptop-ului HP 250 G6 cu procesor Intel® CoreTM i3-6006U este destul de avantajos, avand in vedere trasaturile pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply