HP 250 G6

Munca la birou fara un laptop sua un PC de buna calitate este imposivbil de realizat. Indiferent de tipul de afacere pe care il detii sau de locul de munca pe care il ai, o astfel de dotare este absolut esentiala in secolul XXI. Iar in cazul in care te numeri printre cei care intentioneaza sa achizitioneze in curand un model de laptop modern, iata si o recomandare buna: laptopul HP 250 G6 (acum la cea mai buna promotie) – un produs eficient. Si iata de ce.

HP 250 G6

Despre HP 250 G6

Laptopul este disponibil intr-o nuanta atragatoare numita „Dark Ash Silver”. Modelul este dotat cu diagonala de 15,6”, ceea ce poate fi considerata generoasa. Aceasta are un format de tipul HD, beneficiand de tehnologia LCD LED. Modelul este dotat cu tehnologia anti-glare, un aspect nelipsit in cazul laptopurilor moderne. Rezolutia este de tipul HD, fiind 1366 x 768.

Modelul de laptop are cateva trasaturi care il ajuta sa iasa din tipare. Un exemplu in acest sens este functia de redus zgomotul. Astfel, poti spune inca de pe acum adio click-urile enervante, indiferent ca este vorba de touchpad sau tastatura.

HP 250 G6

Laptopul HP 250 G6 –  dotari speciale

Desi aceasta functie nu pare una relevanta, iti vei da seama de importanta ei in momentul in care te hotarasti sa folosesti laptopul intr-un birou, in care se afla mai multi angajati concentrati sa-si realizeze task-urile.

Memoria acestui model este si ea generoasa, avand o capacitate de 4 Gb. Generozitatea vine de la faptul ca este vorba de o memorie de tipul DDR4, cu o frecventa de 2133 MHz. Hard disk-ul acestui laptop este de tipul HDD. De altfel, majoritatea laptopurilor din gama HP opteaza pentru aceasta dotare. Capacitatea de stocare este de 500 GB, avand o viteza de rotatie de 5400 rpm. Placa video este integrata.

Desigur, nu putem incheia prezentarea acestui model de laptop fara sa spunem ca el este dotat cu un procesor bun, de tipul Intel, tip i5. Nu este cel mai performant procesor de pe piata, insa este unul bun pentru cei care folosesc laptopul pentru task-uri de tipul: redactat si editat fisiere, editat poze, redare de continut multimedia etc.

Laptop HP 250 G6: o alegere buna pentru birouri

Procesorul este un model de tipul 7200U, cu o arhitectura Kaby Lake. Acesta are doua nuclee si o frecventa de 2500 MHz. Insa asta nu este tot. Vestea buna este ca modelul ajunge la un turbo boost de 3100 Mhz. Tehnologia procesorului este de 14 nm, iar procesorul grafic este integrat. Acesta apartine de Intel HD Graphics 620.

In ceea  ce priveste pretul acestui model, trebuie luat in considerare faptul ca acesta este unul decent. Pana la urma, vorbim de un laptop cu un procesor bun, dimensiuni potrivite de 380 x 23,8 x 253,8 mm, cu o greutate mica de 1,86 kg si generozitate din punct de vedere al porturilor. Pana la urma, putine sunt modele care beneficiaza atat de porturi USB 2.0. cat si de porturi USB 3.1. De mentionat si retinut este faptul ca HP 250 G6  vine cu un sistem de operare de tipul Free Dos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply