Electrolux EKK54950OX

Ce ar fi daca v-am spune ca de acum gatitul poate deveni mai rapid si mai sanatos, gratie unui aragaz cu dotari bune? Este posibil asa ceva? Ei bine, da, este. Iar acest aragaz este chiar unul din gama Electrolux: vorbim de modelul Electrolux EKK54950OX. (oferta de AZI aici)

Despre Electrolux EKK54950OX

Referitor la dimensiunile acestuia, putem spune ca acestea sunt potrivite, fiind mai mari decat ale unui aragaz obisnuit, dar totusi potrivite. Si pentru ca nu doar dimensiunile conteaza, ci si culoarea, dispozitivul a rezultat in urma unei combinatii armonioase intre gri si negru.

Electrolux EKK54950OX
Aragaz Electrolux EKK54950OX, Mixt, 4 arzatoare gaz, Aprindere electrica, Dispozitiv de siguranta plita, Cuptor electric, Grill, Timer cu display electronic, 50 cm, Inox

Insa, suficient cu aspectul. Sa vedem de ce este capabil acest produs din punct de vedere al functiilor si atributelor pe care le include.

Despre Electrolux EKK54950OX

Aragaz Electrolux EKK54950OX – un aragza cu dotari bune

Citeste si despre Indesit DFG15B10

De ce este vazut modelul Electrolux ca fiind unul cu dotari bune? Ei bine, el are o plita care se incinge usor, pentru a incalzi, frige sau praji rapid alimentele, indiferent de tipul lor. Vorbim aici de legume, carne, lactate sau altele asemenea. Insa, ceea ce ajuta modelul sa impresioneze utilizatorii este faptul ca el are un cuptor electric. Acesta este clar o dovada de rapiditate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Spre deosebire de alte modele, aragazul nu trebuie sa fie incins in prealabil pentru a coace produsele bine. Si apropo de acest lucru, stiti probabil ca in cazul unor alimente precum pizza sau painea se intampla adesea ca mijlocul sa ramana necopt. Insa, acest lucru poate fi evitat usor cu ajutorul unui dispozitiv precum Electrolux EKK54950OX. Astfel, indiferent cat de incarcata va fi pizza de ingrediente delicioase, ea va fi bine coapta in interior si la exterior.

Aragazul include si grill, pentru momentele in care aveti pofta de carne sau legume bine facute. Aprinderea este electrica, ceea ce poate reprezenta un adevarat avantaj. In felul acesta este economit timp, ne mai fiind necesara investirea in brichete sau chibrituri ce se pot pierde usor.

Citeste si despre Samsung MS23F301TAS

Insa asta nu este tot. Aragazul vine cu atributul de a permite versatilitate in ceea ce priveste procesul de gatire. Astfel, intra in functiune coacerea prin deshidratare. Ea se realizeaza intre 50 si 100 de grade Celsius si reprezinta o varianta buna de a obtine preparate cu adevarat sanatoase. Si apropo de gatitul sanatos. Acest aragaz include optiunea de gati la abur. Acest lucru este si rapid, si eficient. In plus, alimentele nu isi pierd proprietatile.

Timerul este un atribut deosebit de important atunci cand vine vorba de acest aragaz. El permite un control perfect al acestuia,a stfel incat mancarea sa nu se arda. Stiti foarte bine cat este de enervant sa asteptati ca un fel de mancare sa fie gata si apoi sa constati ca acesta s-a ars. Din graba sau neatentie, acest lucru se intampla mai des decat ati crede.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul aragazului prezentat anterior nu este deloc mare. Avand in vedere multimea de atribute bune precum gatitul cu aburi, timerul, cuptorul electric rapid este firesc ca pretul sa fie usor mai piperat decat in cazul altor modele. Insa, chiar asa, nu vorbim de o suma deloc exagerata. Astfel, puteti investi cu incredere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply