Electrolux EKG61182OX

Va aflati in cautarea unui aragaz bun, care sa beneficieze de aprindere electrica, alimentare electrica si pe baza de gaz si un design clasic? Atunci nu aveti cum sa dati gres comandand modelul de aragaz Electrolux EKG61182OX, un produs care uimeste prin atributele sale bune si care trebuie neaparat remarcat. (oferta de AZI aici)

Despre Electrolux EKG61182OX

Dimensiunile acestui model sunt unele bine stabilite, astfel incat el sa fie potrivit mai multor tipuri de incaperi. Mai precis, este vorba de 85.7 x 60 x 60 cm. Acesta are o culoare care nu permite stratului de praf sa se remarce, fiind in acelasi timp capabil de a face fata provocarilor.

Electrolux EKG61182OX
Aragaz Electrolux EKG61182OX, 4 arzatoare, Gaz, Aprindere electrica plita si cuptor, Grill, Rotisor, Siguranta plita, 60 cm, Inox

Dar pentru a intelege mai bine de ce este capabil modelul de aragaz, dati-ne voi sa va prezentam mai detaliat de ce atribute dispune.

Despre Electrolux EKG61182OX

Aragaz Electrolux EKG61182OX – un model bun de aragaz

Citeste si despre Daewoo KOR-6M1BR

Pentru bucatariile clasice sau cele cu tenta moderna, aragazul Electrolux este exact ceea ce trebuie. El are dotari standard bune, reusind sa-si faca treaba cu sport si pricepere. Vorbim astfel de 4 arzatoare, cu o alimentare pe baza de gaz. Dintre acestea, unul are o flacara ceva mai mare, ceea ce creste rapiditatea procesului de gatire. Este folosit, asadar, de cei care se grabesc si care vor sa-si faca treaba bine. Alimentele nu trebuie lasate sub nicio forma crude. Iar ele nu trebuie nici sa se arda.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru amatorii de carne sau pentru cei care vor o doza zdravana de proteine, cuptorul aragazului prezentat are doua accesorii de seama: grill si rotissor. Acestea sunt deosebit de utile si pentru prepararea delicioasa a legumelor, fiind genul de produs care sustine cu tarie un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie cum se cuvine.

Mergand mai departe, trebuie sa precizam ca acest aragaz are doau tipuri de aprindere electrica: pentru plita si pentru cuptor. In felul acesta, puteti uita de efortul suplimentar de a apela la brichete, chibrituri si altele asemenea. Este suficient doar sa apasati cu incredere butonul de aprindere electrica al acestui dispozitiv si totul merge ca pe roate. Pe langa asta, nu trebuie utiat faptul ca este vorba de un aragaz mix, cu alimentare electrica pentru cuptor, ceea ce il face rapid si usor de folosit.

Citeste si despre Bosch SMS46GI05E

Numarul de 4 arzatoare au urmatoarele puteri: 3, 1 si respectiv 2 kW. Rolul este de a determina o incalzire uniforma, indiferent de tipul vasului folosit pentru continut. In plus, incalzirea lor se realizeaza foarte usor, fiind necesara doar o simpla apasare de buton.

In plus, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu siguranta. Acest aragaz a fost creat perfect, astfel incat sa nu existe riscul aparitiei unor incidente neplacute, precum acumularile de gaz. Nici in ceea ce priveste alimentarea electrica nu trebuie sa va faceti griji pentru ca este vorba de un producator care investeste mult in securitate. Tocmai de aceea, Electrolux se dovedeste o marca de incredere.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Trebuie sa mentionam cateva lucruri si despre pret. Acesta nu este mare, ci este adaptat dotarilor. Vorbim un pret adesea intalnit in cazul unor astfel de produse, avand in vedere si atributele bune ale aragazului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply