Aragaz Electrolux EKG61182OW

Gatitul, desi nu reprezinta poate activitatea noastra favorita, devine mai usor cu ajutorul unui aragaz care sa ofere rezultate bune. Ce intelegem prin aceste rezultate bune: un cuptor care se incinge rapid, dar care nu arde alimente, o plita care incalzeste, fierbe sau prajeste uniform orice tip de alimente, un produs cu design placut si practic. Cu alte cuvinte, cam tot ce ofera modelul Electrolux EKG61182OW. (oferta de AZI aici)

Despre Aragaz Electrolux EKG61182OW

Iar pentru ca tot am mentionat designul, trebuie sa precizam ca in cazul acestuia este vorba de dimensiuni practice de 85.7 x 60 x 60 cm. Culoarea este cea a inoxului, fapt care permite produsului sa se inscrie in categoria celor cu adevarat moderne.

Insa asta nu este tot. Trebuie sa vorbim si despre alimentare si functii. Si iata la ce ne referim cand spunem acest lucru.

Despre Aragaz Electrolux EKG61182OW

Aragaz Electrolux EKG61182OW – performanta de gatire de la Electrolux

Citeste si despre Hotpoint HFO3T222WG

Modelul prezentat este unul clasic si ofera cam tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de un model…clasic. In felul acesta, va precizam urmatoarele detalii: el include plita cu 4 arzatoare si cuptor cu doua accesorii demne de amintit si de apreciat de catre orice bucatar iscusit: grill si rotisor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Spre deosebire de alte modele de masini de gatit, aragazul Electrolux permite in control total. El ofera utilizatorului posibilitatea de a veedea cat gaz a reusit sa consume in timpul procesului de gatire, astfel incat sa faca reglajele necesare si apoi sa economiseasa. Uneori, factura la gaza poata fi o adevarata povara pentru costurile de intretinere.

Cuptorul acestui model este si el special. Practic, aragazul Electrolux EKG61182OW va ajuta sa il curatati. Acest lucru se realizeaza usor, deoarece interiorul sau este dotat cu un strat pe care l-am putea considera inteligent. Acesta are acoperire catalitica, iar rolul sau este de a se ocupa de absorbit grasimea. Apoi, utilizatorul poate sa igienizeze usor si rapid interiorul, folosind un burete si putin detergent special. Din fericire gama de detergenti pentru curatarea cuptoarelor este foarte generoasa in supermarketurile de profil, asa ca aveti de unde alege.

Citeste si despre Electrolux EKG51154OX

Panoul din sticla al aragazului nu pune nici el probleme in ceea ce priveste curatarea. In plus, vorbim de o sticla cu strat mai gros, care nu permite caldurii sa iasa din cuptor. Dimpotriva. Aceasta este bine conservata in interior si duce la rezultate foarte bune de preparare.

Rotisorul reprezinta cea mai buna si mai rapida modalitate de a prepara legume sau carne. El trebuie doar sa fie pornit si lasat sa-si faca treaba. Desigur, pentru rezultate gustoase, este recomandat ca acesta sa fie presarat cu condimente. Intreg cuptorul beneficiaza si de functia de iluminare, ceea ce permite celui care gateste sa urmareasca intreg spectacolul care se petrece in interiorul sau.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In ceea ce preiveste pretul, nu trebuie considerat unul mare, avand in vedere rezultatele bune oferite de acest model de aragaz. Vorbim pana la urma de un produs care aproape ca se curata singur, reusind sa prepare in acelasi timp foarte rapid alimentele. De regula, astfel de model au un pret mai marisor decat cele care detin doar alimentare pe baza de gaz.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply