Heinner HFSC-S50SW

Va aflati in cautarea unui model clasic de aragaz? Atunci cu siguranta avem sugestia potrivita, atat din punct de vedere a dotarilor, cat si din punct de vedere a pretului pe care trebuie sa-l platiti. Mai precis, este vorba de Heinner HFSC-S50SW un aragaz bun, pentru orice tip de bucatarie: de la cele decorate obisnuit, pana la cele moderne si sofisticate. (oferta de AZI aici)

Heinner HFSC-S50SW

Despre Heinner HFSC-S50SW

Aragazul Heinner HFSC-S50SW este unul cu design clasic. Precizam acest detaliu, deoarece in cazul unui aragaz este importanta infatisarea, avand in vedere faptul ca el se remarca imediat ce o persoana intra in bucatarie. Dimensiunile sunt compacte, pentru a nu ocupa mult spatiu, culoarea este alb cu negru, greutatea este medie.

Astfel, vorbim de 86 x 50 x 49.8 cm, fiind vorba de un aragaz cu 4 arzatoare. De regula, este aragazul preferat al celor care nu vor sa faca performanta in domeniul gastronomiei, insa, prefera un stil de viata sanatos, bazat pe mancare gatita in casa. Astfel, functiile aflate in dotarea acestui produs sunt si ele basic.

Despre Heinner HFSC-S50SW

Aragaz Heinner HFSC-S50SW – un model de aragaz clasic, cu dotari clasice

Citeste si despre Electrolux EKG61182OX

Asa cum am precizat inca de la inceput, aragazul Heinner nu vine cu ceva neaparat deosebit. Insa, el aduce calitate, prin presparea unor activitati obisnuite, desfasurate in mod normal de un aragaz. Dincolo de aspectul care se inscrie in totalitate in tipare, aragazul este un model rezistent, confectionat din materiale de calitate, ce permit o curatare usoara, fara a se zgaria sau deteriora in vreun fel.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Astfel, acest model include 4 arzatoare, dintre care unul este mare si rapid, unul mic si doua sunt obisnuite. Interesant este faptul ca acest aragaz include o plita cu siguranta. In felul acesta, daca alimentarea cu gaz este oprita din intamplare, aragazul nu va exploda. Este o dotare buna, mai ales daca aveti copii. Din graba sau neatentie, acestia pot stinge aragazul, ceea ce duce la posibile incidente. Nu putine sunt cazurile de acest gen.

Totodata, o recomandare buna este ca in cazul in care ceva se deterioreaza, sa nu incercati sa il reparati pe cont propiu, ci sa chemati un profesionist. Fiind vorba de alimentare pe baza de gaz, riscul aparitiei pericolului este cu atat mai mare.

Citeste si despre Hansa ZWM 627 IEB

Capacul aragazului este metalic. Acest lucru il face foarte usor de curatat, fiind nevoie de un burete special si niste detergent eficient. Cuptorul este unul care prepara prin coacere rapid alimentele, avand o capacitate buna de 43 L. El include gratar, pentru a facilita depozitarea oalelor sau cratitelor in interior.

Pretul aragazului Heinner HFSC-S50SW este si el clasic. Este un pret bun, pentru cei care nu vor sa investeasca foarte mult. Totodata, in cazul in care va razganditi si cauti un model mai profesionist, care sa includa atribute moderne precum timer sau posibilitatea de programare intarziata, puteti oferi aragazul Heinner bunicilor sau membrilor familiei care prefera dispozitive clasice.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Modelul este unul care face fata provocarilor, ceea ce inseamna ca el nu se va deteriora nici dupa ce va trece mult timp de la expirarea perioadei de garantie.