Star-Light FCF60NWH

Vreti sa va schimbati aragazul cu unul nou? Avem o recomandare pentru dumnevoastra, si va va placea cu siguranta. Este vorba despre un model din gama Star-Light. Acesta este un model bun cu numeroase beneficii pentru o bucatarie moderna. Asta pentru ca are un cuptor care dispune de mai multe trasaturi bune, precum rotisorul, dar si grill-ul. Este vorba despre aragazul Star-Light FCF60NWH. (vezi oferta de AZI)

Star-Light FCF60NWH

Despre Star-Light FCF60NWH

Acest este de culoare alba, ceea ce reprezinta un mare plus pentru orice bucatarie intrucat se va asorta usor. Trebuie spus si faptul ca dimensiunile (IxLxA cm) pe care le are acesta sunt de 85 x 60 x 60 cm fiind destul de potrivite.

Pentru cei care prefera gatitul pe baza de gaz, acest model este ideal. Asta pentru ca plita sa este alimentata pe baza de gaz. Despre numarul arzatoarelor sale trebuie spus ca este de 4, ceea ce reprezinta un mare plus. Acestea au dimensiunile: 1 arzator mare, 1 arzato mic si 2 arzatoare normale.

Despre Star-Light FCF60NWH

Aragaz Star-Light FCF60NWH – despre caracterisiticile de care dispune din dotarea sa

Citeste si despre Arctic AROIG21102

Acest exemplar dispune de aprindere electrica pentru arzatoare, ceea ce reprezinta un avantaj intrucat se vor aprinde mai usor. Siguranta este cea care va va proteja de eventualele accidente ce pot aparea in acest caz.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Puterea de care dispune arzatorul mare este de 2.6 kW. De asemenea, despre arzatorul mic trebuie spus ca beneficiaza de o putere de 0.9 kW. Arzatorului normal ii revine o putere de 1.55 Kw, fiind destul de buna. Sta destul de bine la acest capitol ceea ce reprezinta un avantaj pentru cei care vor avea un astfel de model.

Aragazul Star-Light FCF60NWH are un cuptor care beneficiaza de un grill. Asta inseamna ca veti putea prepara alimente gustoase, dar si sanatoase. Rotisorul este un alt instrument de mare ajutor intrucat veti putea prepara alimente cat mai sanatoase. Este important de spus si faptul ca acest cuptor se alimenteaza pe baza de gaz.

Citeste si despre Hansa FCCX68219

Aprinderea electrica a cuptorului este importanta intrucat usureaza mai mult aprinderea acestuia. Despre capacitatea pe care o include acesta trebuie spus ca este de 62 l. Acest lucru inseamna ca este un model spatios cu numeroasea avantaje din acest punct de vedere. Veti putea gati mai multa mancare si veti putea introduce si vase mai multe in acesta. Timerul este important intrucat afiseaza informatii utile despre cum se pregateste mancarea.

Capacul acestui model este din sticla, ceea ce este reprezinta un mare plus. Trebuie spus si faptul ca acest aragaz are si o tava pe care o veti putea utiliza ori de cate ori pregatiti alimentele. De asemenea, este util si gratarul pe care il are acesta intrucat va va ajuta in vederea prepararii alimentelor. Utile sunt si piciorusele sale ajustabile. In plus, este util de spus si faptul ca acesta are o latime de 60 cm. Mai multe, detine si protecte pentru butoane, ceea ce este un avantaj.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Star-Light FCF60NWH este un model care isi merita banii si este util si practic. Asta pentru ca prezinta multe caracteristici bune si un pret destul de bun.