Star-Light FCF50FEW

De fiecare data cand vreti sa va schimbati aragazul trebuie sa luati in calcul mai multe aspecte, printre care se afla si capacitatea, dimensiunile si alte caracteristici, precum trasaturile pe care trebuie sa aiba un cuptor bun: rotisor, grill, incalzire inferioara si superioara, precum si timer. Un model care are in doatarea sa caracteristici bune este si aragazul electric Star-Light FCF50FEW. (vezi oferta de AZI)

Star-Light FCF50FEW

Despre Star-Light FCF50FEW

Dimensiunile (IxLxA cm) de care dispune exemplarul acesta sunt de sunt de 85 x 50 x 55 cm. Avand in vedere faptul ca latimea acestuia este de 50 cm, putem preciza faptul ca se poate integra destul de usor in locurile ceva mai inguste.

Star-Light 50DM5500
Televizor LED Star-Light, 127 cm, 50DM5500, Full HD

Nu ii lipsesc nici picioarusele ajustabile, ceea ce inseamna ca se putea aseza ceva mai usor. Design-ul sau, este conferit de albul care imbraca carcasa fiind unul placut. Usa cuptorului include geam dublu, ceea ce inseamna ca va pastra mai bine caldura in interior.

Despre Star-Light FCF50FEW

Aragaz electric Star-Light FCF50FEW – ce trebuie stiut despre partea interna a acestuia

Citeste si despre Beko HII64401AT

Alimentarea plitei acestui model Star-Light FCF50FEW este de tip electric. De asemenea, acesta beneficiaza si de 4 arzatoare, aceasta reprezentand un mare plus pentru o familie unde se gateste mult. Acest model include si siguranta, aceasta fiind un mare plus, intrucat veti fi protejati de accidentele care pot sa apara.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Arzatorul mare este bun pentru a pregati supe sau alte tipuri de mancaruri care necesita o preparare mai indelungata. Aceast include si 2 arzatoare mici, precum si 1 arzator normal. In ceea ce priveste puterea pe care o au arzatoarele, trebuie spus ca sunt dupa cum urmeaza: arzatorul mare are o putere de 2000 W, aceasta fiind destul de buna. De asemenea, arzatorul mic include si el o putere de 1000 W, aceasta fiind destul de buna. Puterea arzatorului mic este si ea de 1500 W.

Grill-ul este si el important atunci cand vine vorba de prepararea alimentelor. Acesta le prepara ceva mai sanatos, precum si mai gustos. Despre acest model trebuie specificat si faptul ca este dotat cu un rotisor unde veti putea prepara carnea. De asemenea, timerul este important intrucat va va oferi informatii referitoare la prepararea alimentelor.

Citeste si despre AEG FFB93700PM

Alimentarea acestui cuptor este de tip electric. Astfel, putem spune ca alimentele se vor prepara mai bine, avand in vedere faptul ca acesta este alimentat pe baza de curent electric.

Aragazul electric Star-Light FCF50FEW are un cuptor care include si iluminare interioara, aceasta fiind utila intrucat veti putea sa vedeti mai bine in ce stadiu se afla alimentele pe care le veti prepara. Despre acest cuptor mai trebuie spus ca are o incalzirea inferioara si incalzire superioara, ceea ce inseamna ca veti putea prepara cu succes alimente care de care mai gustoase, precum si prajituri. De asemenea, din dotarea acestui model fac parte si tava, precum si gratarul, acestea fiind utile pentru a prepara alimentele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul electric Star-Light FCF50FEW reprezinta unul dintre modelele care se porivesc pentru orice bucatarie unde se gateste ceva mai mult. De asemenena, acesta are un pret pe masura beneficiilor pe care le ofera.