Hansa FCMW64009

Daca aveti nevoie de un aragaz care sa aiba un cuptor incapator avem o recomandare pentru dumneavoastra. Este vorba de aragazul Hansa FCMW64009, un model care nu are cum sa va dezamageaza, avand in vedere dotarile pe care le include. (vezi oferta de AZI)

Hansa FCMW64009

Despre Hansa FCMW64009

In privinta dimensiunilor trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind de 85 x 60 x 60 cm. Trebuie spus si faptul ca are o greutate de 47 kg, aceasta fiind destul de potrivita.

Plita acestui model se alimenteaza atat electric, cat si pe baza de gaz. Astfel, veti avea la dispozitie 2 modalitati de a pregati alimentele, fie mai traditonal, fie modern.

Despre Hansa FCMW64009

Aragaz Hansa FCMW64009 – detalii utile despre componenta si facilitatile

Citeste si despre Bosch SMS46GI05E

Arzatoarele de care dispune un astfel de model sunt in numar de 4, ceea ce il recomanda pentru a-l utiliza de catre o familie. Despre acest model trebuie spus ca include si siguranta, aceasta fiind una dintre caracteristicile care nu trebuie sa lipseasca.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragaz Hansa FCMW64009 are un arzator mare, un arzator mic, precum si un arzator mic si 2 arzatoare normale. Este important de spus si faptul ca acest model are si un gratar unde veti putea aseza vasele cu alimente.

Pe de alta parte, despre cuptorul pe care il detine acesta trebuie spus ca este unul alimentat pe baza de curent electric. Capacitatea sa este una destul de mare, aceasta fiind de 69 l. O astfel de capacitate este utila intrucat veti gati mai multa mancare. Despre acest model trebuie spus ca include si iluminare, aceasta fiind de mare utilitate. Veti putea sa vedeti clar in ce stadiu se afla mancarea dumneavoastra. Avand in vedere faptul ca dispune de incalzire inferioara si superioara, acest cuptor este bun pentru a putea pregati si prajituri.

Citeste si despre Hansa FCGW521109

Aragazul Hansa FCMW64009 mai include si un capac din metal, precum si o tava adanca, dar si una de tip ProCook, plata. Cuptorul are si el un gratar. Acest model este unul de economic avand in vedere faptul ca include clasa de tip A. Geamul interior al usii cu instructiuni pentru gatit este si el util intrucat veti avea la indemana retetele pentru a prepara ce aveti pofta. Usa cu 3 straturi este de mare ajutor intrucat va putea pastra cat mai bine alimentele, iar caldura nu se va risipi chiar usor.

STEAM CLEANING este un sistem de mare ajutor, datorita caruia interiorul se va curata mai usor. Dupa ce ati turnat o jumatate de litru de apa in tava si o introduceti in cuptor trebuie sa setati temperatura la 50 °C, iar durata la 30 de minute. Turnati apa si activati de pe afisaj functia de curatare. Dupa acest proces, totul se va curata usor, far sa fie nevoie sa frecati un timp indelungat. Aragazul Hansa FCMW64009 dispune de un capac emailat, ceea ce inseamna ca se va curata destul de usor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Hansa FCMW64009 este un model care merita achizitionat avand in vedere trasaturile pe care le are acesta. Nu trebuie uitat de spus fatul ca acesta are un pret destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply