Hansa FCEW53041

Un aragaz bun poate sa va ajute destul de mult in bucatarie. Asta pentru ca poate sa preparare alimentele mai rapid, precum si mai sanatos. Un model bun pe care vi-l recomandam este si aragazul Hansa FCEW53041.(vezi oferta de AZI)

Hansa FCEW53041

Despre Hansa FCEW53041

Despre acest aragz trebuie spus ca este de culoare alba, ceea ce inseamna ca se va asorta indiferent de design-ul bucatarie respective. Referitor la marimea sa, trebuie spus ca este un standard, dimensiunile acestuia (IxLxA cm) fiind de 85 x 50 x 60 cm. Avand in vedere acest lucru, inseamna ca veti putea sa va aranjati destul de usor si celelalte lucruri in bucataria dumneavoastra.

Star-Light 42DM5500
Televizor LED Star-Light, 107 cm, 42DM5500, Full HD

Clasa de tip A a acestui model va aduce numai beneficii intrucat veti consuma mai putin curent electri, plata la facturi va fi mai mica, ceea ce reprezinta un mare plus. Mai are si o latime de 50 cm, ceea ce inseamna ca se va pute strecura si in locurile ceva mai inguste. Acest aragaz are un design modern, ceea ce il recomanda pentru a va decora cat modern locuinta. Culoarea plitei poate fi maro, otel inoxidabil sau color – alb.

Despre Hansa FCEW53041

Aragaz Hansa FCEW53041 – detalii privitoare la caracteristicile tehnice

Citeste si despre Hansa FCMX681009

Acest aragaz este unul destul de modern avand in vedre faptul ca are o plita cu o alimentare de tip electric. Este un marea avantaj numarul arazatoarelor acestuia, acestea fiind de 4. Astfel, 2 dintre aceste arzatoare sunt mari, fiind potrivite pentru a pregati mancare in cantitati mai mari si care necesita o fierbere indelungata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragazul Hansa FCEW53041 are in doatarea sa si un cuptor. Acesta include un grill, despre care trebuie spus ca va va ajuta in privinta pregatirii alimentelor intr-un mod cat mai sanatos.

Alimentarea acestui se realizeaza in regim electric. Mai trebuie spus si faptul ca acesta are o capacitate destul de buna, care este de 69 l. Aceasta este tocmai buna pentru a prepara alimente intr-o cantiate mai mare. De asemenea, timerul pe care il include acesta aragaz este o componenta de mare utilitate. Asta pentru ca se va putea utiliza mai usor si veti fi mereu la curent cu momentele in care se vor prepara alimentele. In ceea ce priveste functia de iluminare a cuptorului, trebuie spus ca este si ea prezenta si sa va ajuta sa aveti o vizibilitate mai buna a alimentelor.

Citeste si despre HEINNER HMW-23GSS

Despre un astfel de exemplar din gama Hansa, trebuie precizat si faptul ca are in dotarea sa si functia de incalzirea inferioara, dar si pe cea superioara. Acestea vor contribui la o preparare a alimentelor cat mai crocant, precum si a prajiturilor.

Acest model poate fi acoperit cu un capac si cu 2 tavi, unde veti putea pregati prajituri. Gratarul cuptorului este si el importanta, intrucat protejeaza suprafata vaselor sa nu se deterioreze. Sertarul ifnerior pentru vase este si el de mare utilitate. Lista de retete pentru prepararea anumitor retete pe geamul interior al usii cuptorului reprezinta exact ceea ce ai nevoie pentru a sti mereu cum sa pregatiti mancarurile.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Hansa FCEW53041 reprezinta o modalitate destul de buna pentru prepararea alimentelor. Pretul sau nu este crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply