Hansa Fine Design FCCW59493

Oricine isi doreste in locuinta sa aparate electrocasnice de calitate. Pentru a avea un model bun in locuinta dumneavoastra acordati mai multa atentie caracteristicilor pe care trebuie sa le aiba. Un exemplu de astfel de aragaz este aragazul Hansa Fine Design FCCW59493.(vezi oferta de AZI)

Hansa Fine Design FCCW59493

Despre Hansa Fine Design FCCW59493

Dimensiunile reprezinta un aspect important cand vine vorba despre un astfel de aparat eelctrocasnic. Astfel, trebuie stiu faptul ca aacest model are dimensiuni (l x L x A) de 85 x 50 x 60 cm. Culoarea acestui tip de aragaz este albul, ceea ce transmite eleganta pentru orice bucatarie. Greutatea pe care o are este de 39 kg, fiind potrivita.

Clasa de eficienta aenergetica a modelului este de tip A. In dotarea sa are si un indicator caldura reziduala, iar cuptorul sau are 10 moduri de preparare a alimentelor.

Despre Hansa Fine Design FCCW59493

Aragaz Hansa Fine Design FCCW59493 – informatii despre un model care sa va ajute in bucatarie

Citeste si despre Indesit IFW 6530 IX

In privinta alimentarii plitei acestui aragaz trebuie spus ca este una de tip electric si incorporeaza 4 arzatoare. Acestea sunt primele functii de care are nevoie o familie pentru a gati rapid. Aceste arzatoare au urmatoarele marimi: 1 arzator mare, 1 arzator mic si 2 arzatoare normale. Acestea va vor permite sa gatiti mancaruri diverse. Astfel, se potriveste pentru familiile unde gatesc mai multe feluri de mancare si unde sunt mai multi membrii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragazul Hansa Fine Design FCCW59493 dispune si de siguranta care va oferi protectie in cazul in care s-ar putea intampla accidente. Insa, cu aceasta functie de siguranta, nu va veti mai face griji din acest punct de vedere.

Despre arzatorul mare trebuie specificat faptul ca are o putere de 1.8 Kw. Cel mic detine si el o putere de 1.2 Kw, aceasta fiind potrivita. Celui normal ii revine o putere de 1.7 kW. Nu trebuie uitat de faptul ca acest model de aragaz incorporeaza si un cuptor. Acest cuptor prezinta importante dotari pentru o bucatarie moderna, precum grill-ul. Acest exemplar are o alimentare de tip electric, ceea ce inseamna ca multe alimente se vor prepara asa cum trebuie. Se vor prepara destul de bine intr-un timp scurt. Este importanta si capacitatea pe care o are acesta, despre care trebuie spus ca este de 65 l.

Citeste si despre Beko DFN26420W

Alte functii importante din dotarea sa sunt si timerul, care va anunta timpul de care dispune acesta pana la finalul prepararii alimentelor. Acest model este iluminat, ceea ce inseamna ca veti vedea destul de bine cum se prepara alimentele, astfel incat sa nu existe riscul sa le ardeti. Despre convectia cu aer fierbinte trebuie spus ca este buna pentru alimente intrucat se vor prepara mai bine. Ventilatorul contribuie si el la aceasta prepararea a alimentelor si are rolul de a distribui aerul cald peste tot. Cu ajutorul termostatului veti putea regla temperatura pe care vreti sa o aiba cuptorul atunci cand prepara alimente.

Atat incalzirea inferioara, cat si incalzire superioara sunt importante pentru ca alimentele sa se preparare intr-un mod cat mai sanatos. In privinta accesoriilor pe care le are aragazul Hansa Fine Design FCCW59493 trebuie spus ca sunt tava plata, precum si tava adanca Procook tip fagure.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Hansa Fine Design FCCW59493 reprezinta un model cu multe trasaturi importante pentru a putea gati cat mai bine. Acesta nu are un pret ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply