Hansa FCMW59099

Vreti sa inlocuiti aragazul vezhi cu unul nou? Avem o recomandare pentru dumneaovastra. Acum veti gasi model ideal in gama Hansa, exemplarul fiind aragazul Hansa FCMW59099.(vezi oferta de AZI)

Hansa FCMW59099

Despre Hansa FCMW59099

Carcasa acestui model este alba, iar acest lucru nu trebuie sa va sperie in privinta modalitatii de a-l curata. Avand in vedere ca exista multe tipuri de detergenti pe piata, va puteti gasi unul care sa curete suficient de bine.

De asemenea, un alt apsect demn de specificat este si marimea pe care o are acesta, dimensiunile (l x L x A) fiind de 85 x 50 x 60 cm. Are si o latime de 50 cm, acest lucru fiind un avantaj. Astfel, veti putea sa il asezati si in locuri care nu dispun de spatiu prea mult. In ceea ce priveste consumul de curent electric trebuie sa spus ca nu este unul crescut, avad in vedere clasa A.

Despre Hansa FCMW59099

Aragaz Hansa FCMW59099 – care sunt specificatiile sale

Citeste si despre Hansa AMG17E70GVH

Acest model din gama Hansa este potrivit celor carora le place sa gateasca la flacara. Asta pentru ca se alimenteaza pe baza de gaz, ceea ce este un plus. Cu toate acestea, se aprinde electric , adica destul de usor. Mai prezinta si functia de siguranta, care nu ar trebui sa lipseasc niciunui aragaz, pentru a proteja de eventualele accidente, mai ales avand in vedere faptul ca aceasta functioneaza pe baza de gaz.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Despre arzatoarele sale trebuie spus ca sunt 4, unul fiind mic, unul mare, iar 2 fiind normale. Arzatorul cel mare include o putere de 3 Kw. Despre cel mic trebuie specificat faptul ca functioneaza pe baza unei puteri de 1 kW. Cat despre arzatorul cel normal, trebuie specificat ca are o putere de 1.75 kW. Nu ii lipseste gratarul, ceea ce este un plus.

Aragaz Hansa FCMW59099 are in doatarea sa un cuptor care prezinta multe facilitati. Astfel, grill-ul este un mare plus pentru cei care au pofta de carne pregatita la cuptor, preparata intr-un mod sanatos. Trebuie spus si faptul ca acest model se bazeaza pe o aprindere de tip electri. Acest lucru inseamna faptul ca se va putea folosi destul de usor. In privinta capacitatii de care dispune in interior, trebuie spus ca este de 62 l. Mai mult, avand in vedere faptul ca in interior este iluminat, vizibilitatea fiind mai crescuta.

Citeste si despre AEG FFB53630ZM

Aragazul Hansa FCMW59099 include un cuptor cu ventilator. Acesta va imprastia caldura in tot interiorul, ceea ce este un mare plus. Fiecare suprafata a alimentelor se va prepara la fel de bine. Tot despre cuptorul acestui model mai trebuie spus ca include si siguranta.

Necesar de spus despre prepararea alimentelor este faptul ca se vor prepara asa cum trebuie intrucat acest cuptor are cel 2 tipuri de incalzire: inferioara si superioara. Pentru a putea prepara prajituri veti avea la dispozitie o tava plata (Procook), aceasta fiind utila. Capacul si sertarul inferior pentru vase fac si ele parte dintre componentele acestui model.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Hansa FCMW59099 reprezinta un aparat electrocasnic bun, cu cun cuptor modern in dotarea sa si un pret destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply