Heinner HFSC-S50-SL

Aveti nevoie de un aragaz pentru locuinta in care v-ati mutat de curand? Se rezolva. Acum veti gasi modelul ideal in gama Heinner. Aceasta ofera modele destul de bune si moderne. Un model bun trebuie sa aiba de fiecare data mai multe aspecte bune, precum: numarul arzatoarelor, dimensiuni potrivite locului unde le veti aseza. Un astfel de model bun este si aragazul Heinner HFSC-S50-SL. (vezi oferta de AZI)

Heinner HFSC-S50-SL

Despre Heinner HFSC-S50-SL

In primul rand, trebuie spus faptul ca acest model are dimensiuni destul de potrivite, acestea (l x L x A) acestea fiind de 85 x 50 x 50. Mai trebuie spus si faptul ca este un model cu o culoare destul de buna, aceasta fiind argintiul. Aceasta culoare il face potrivit pentru orice tip de bucatarie. Se va asorta de minune idiferent de decorul din bucataria dumneavoastra. In plus, capacul acestuia este de metal, ceea ce inseamna ca este rezistent.

Avand in vedere faptul ca acest model are o latime de 50 cm, putem spune ca este un exemplar slim care poate fi asezat cu succes in bucatariile mai mici. Astfel, daca te confrunti cu problema spatiului, acest aragaz vine in ajutorul tau.

Despre Heinner HFSC-S50-SL

Aragaz Heinner HFSC-S50-SL – despre caracteristicile tehnice pe care le include acest model

Citeste si despre Electrolux ESF4660ROW

Acest aragaz are o plita care se alimenteaza pe baza de gaz, ceea ce inseamna ca este un mare plus. Arzatoarele pe care le are acest model sunt in numar de 4. Astfel, veti putea sa gatiti mai multe mancaruri intr-un timp mai scurt.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Puteti sa pregatiti o cafea in timp ce ati pus la prajit cateva oua ochiuri. De asemenea, puteti sa preparati intre timp si un sos sau sa puneti la fiert supa pentru masa de pranz. Iar acest lucru reprezinta un avantaj. Totul este foarte simplu!

Aragazul Heinner HFSC-S50-SL are un arzator mare, un arzator mic, precum si 2 arzatoare normale. In ceea ce priveste cuptorul acestui aragaz trebuie spus ca este unul destul de bun intrucat se alimenteaza pe baza de gaz. Este un model potrivit pentru o familie unde nu se gaseste nici prea mult, dar nici prea putin.

Citeste si despre Samsung MS23F301TAS

Aragaz Heinner HFSC-S50-SL are un cuptor cu o capacitate de 43 l. Aceasta este destul de buna pentru a putea sa gatiti o cantitate potrivita de mancare. Fie preparati ceva pentru familie, fie pentru oaspetii pe care ii asteptati, acesta este modelul ideal. Nu consuma nici mult, avand in vedere faptul ca este alimentat pe baza de gaz. Astfel, facturile nu vor fi ridicate, iar dumneavoastra veti manca fara griji mese delicioase.

Apoi, este un model ce functioneaza pe baza de gaz, deci asteptati-va la facturi mici, costurile fiind mult reduse in comparatie cu un model electric. Este si un aragaz slim, cu o latime de doar 50 cm, deci poate fi folosit in bucatariile mici, care nu au foarte mult spatiu la dispozitie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, putem spune ca aragaz Heinner HFSC-S50-SL este un model care merita cumparat avand in vedere faptul ca satiface destul de usor cerintele pe care le poate avea un client. Este un model destul de ieftin, ceea ce il face un model destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply