Hansa AMG17M70VH

Cuptorul cu microunde Hansa AMG17M70VH este recomandat persoanelor care pun accent nu doar pe un pret extrem de avantajos, ci si pe calitatea produsului in sine. Tocmai din acest motiv, acest dispozitiv se afla in topul preferintelor clientilor ce se afla in cautarea unui aparat electrocasnic placut ca aspect, perfect functional, de calitatate si totodata de dimensiuni usor reduse.(ofreta de AZI aici)

Despre Hansa AMG17M70VH

Atunci cand spatiul din bucatarie nu este intocmai extrem de generos, cuptorul cu microunde Hansa AMG17M70VH va reprezenta intotdeauna cea mai buna alegere de pe piata. Dispozitivul electrocasnic este in special destinat utilizatorilor mai putin pretentiosi, dar care totodata pun accent pe calitate.

Hansa AMG17M70VH
Cuptor cu microunde Hansa AMG17M70VH, 17 l, 700 W, Alb

Spre deosebire de alte modele de cuptor cu microunde, cele ce fac parte din brand-ul Hansa au preturi mai mult decat accesibile, iar design-ul lor clasic le permite sa se incadreze perfect in orice spatiu. Chiar daca este alb, este extrem de usor de intretinut si totodata functioneaza eficient o foarte lunga perioada de timp.

Despre Hansa AMG17M70VH

Caractericticile generale ale cuptorului cu microunde Hansa AMG17M70VH

Citeste si despre Tefal Double Force DO826H38

Cu toate ca acest produs electrocasnic este mai redus din punct de vedere a dimensiunii, capacitatea sa este de 17 l, iar puterea de 700W. Asadar, se poate spune ca esentele tari se tin in sticlute mici. Puterea sa este de necontestat, astfel ca in doar cateva clipe, alimentele introduse in interior vor fi calde sau fierbinti, in functie de preferinta utilizatorului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

De asemenea, cuptorul cu microunde beneficiaza inclusiv de functia de timer ce ii permite beneficiarului sa seteze extrem de simplu durata pentru care acesta sa incalzeaza rapid si eficient. Este atat de simplu de utilizat de persoanele de toate varstele, incat popularitatea sa este de necontestat. De altfel, varstnicii, care de obicei nu se afla la curent cu noile tehnologii, se vor descurca de minune utilizand acest cuptor cu microunde Hansa AMG17M70VH.

Dispozitivul nu doar ca beneficiaza de 6 nivele de putere, ceea ce ii permite sa fie rapid si eficient in misiunea pe care trebuie sa o duca la bun sfarsit, insa are incorporat si un semnal sonor. Astfel, nu e necesar sa utilizatorul sa verifice atunci cand alimentul a fost incalzit la temperatura dorita, caci va fi avertizat printr-un semnal sonor de intensitate medie. Asadar, nu va deranja deloc auzului, ba mai mult de atat, este extrem de practic.

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

In interiorul cuptorului cu microunde se afla un suport rotund cu diametrul de 24.5 cm. Astfel, fara niciun fel de problema, orice farfurie, bol, cana sau pahar, poate fi introdus in interiorul cuptorului cu microunde, fara a se rasturna in momentul in care incepe procesul de incalzire. Asadar, acest suport garanteaza stabilitatea oricarui tip de bol, farfurie si nu numai.

Majoritatea utilizatorilor prefera un cuptor cu microunde de culoare alba, astfel ca acest model satisface cu succes alegerea preferata a clientilor. Acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca este usor de intrtinut si totodata se incadreaza perfect in orice spatiu, indiferent de stilul si design-ul acestuia.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pe langa fatul ca are dimensiuni destul de reduse (452 x 306 x 262 mm), ceea ce ii permite sa se incadreze perfect intr-un spatiu destul de mic, cantareste doar 10.5 kg, ceea ce reprezinta intr-adevar pentru unii utlizatori un detaliu destul de important.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply