Samsung GE83X

Niciun alt model de cuptor cu microunde nu ii poate lua locul in prezent acestui nou model Samsung GE83X. Cu toate ca nu este cea mai recenta piesa iesita pe piata, inca se afla in topul preferintelor clientilor nu doar datorita design-ului absolut spectaculos de elegant, ci si datorita functiilor de care beneficiaza.In momentul in care se pune un accent deosebit nu doar pe functionalitate, ci si pe aspect, cuptorul cu microunde Samsung GE83X va reprezenta intotdeauna cea mai buna alegere.(ofreta de AZI aici)

Despre Samsung GE83X

Atunci cand se doreste a se pune in prim plan luxul, rafinamentul si bunul gust dintr-o bucatarie, cuptorul cu microunde Samsung GE83X va satisface nevoile si preferintele oricui. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca prezinta o oglinda neagra absolut deosebita ce se va potrivi de minune cu stilul oricarei incaperi cu bun gust.

Samsung GE83X
Cuptor cu microunde Samsung GE83X, 23 l, 800 W, Grill, Negru Oglinda

Pe langa faptul ca are un design extrem de atractiv, este si foarte usor de utilizat, intocmai datorita faptului ca afisajul este tactil. De aici rezulta faptul ca introducerea setarilor este absolut simpla si usoara pentru orice utilizator, indiferent de gradul sau de cunostinte in ceea ce privesc noile tehnologii.

Despre Samsung GE83X

Lux, functionalitate si inovatie – Samsung GE83X

Citeste si despre Indesit DFG15B10

Spre deosebire de alte cuptoare cu microunde de pe piata, acesta are capacitatea de a incalzi perfect orice tip de aliment, indiferent daca acesta este sub forma lichida sau solida. Patrunderea caldurii in interiorul acestuia, precum si la exterior, se va efectua uniform si eficient. In principiu, chiar acest aspect se doreste i principal de la un astfel de dispozitiv electrocasnic, lucru pe care il indeplineste cu succes acest cuptor cu microunde Samsung GE83X.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pe langa faptul ca isi duce la bun sfarsit orice misiune cu un succes deplin, beneficiaza si de acea functie Eco Mode ce ii permite sa economiseasca cu pana la 40% mai multa energie in momentul in care cuptorul cu microunde se afla in Standby. Asadar, se economiseste o cantitate destul de insemnata de curent si totodata contribuie la protejarea mediului inconjurator.

Insusi Institutul Hohenstein din Germania a oferit aprobarea acestui produs din punctul de vedere a igienei. Interiorul din ceramica asigura o igiena optima, precum si o durabilitate insemnata. Asadar, aceasta reprezenta intr-adevar o buna investitie nu doar datorita faptului ca previne raspandirea bacteriilor, ci si pentru ca este mai rezistent la zgarieturi.

Citeste si despre Bosch MUM9BX5S22

Cuptorul cu microunde Samsung GE83X are o capacitate de 23l, are o putere de 800W, a grilului de 1200W, beneficiaza de 6 numere de programe si totodata are 6 nivele de putere.

Nici dimensiunile nu sunt de neglijat, mai ales datorita faptului ca nu este nici un cuptor de mici dimeniuni, insa nici unul exagerat de voluminos, care sa ia prea mult din spatiul bucatariei. Acesta masoara 489 x 354 x 275 mm si cantareste 13 Kg.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Acestea fiind spuse, comenzile deosebit de bine gandite, design-ul unicat, incalzirea rapida si eficienta, precum si calitatea materialelor din care este confectionat cuptorul cu microunde Samsung GE83X reprezinta, intr-adevar, cea mai buna alegere de pe piata atunci cand se doreste lux, pret destul de accesibil si calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply