Gorenje MO17MW

Va doriti o bucatarie moderna, care a fie echipata corespunzator? Atunci de pe lista de electrocasnice nu aveti cum sa excludeti cuptorul cu microunde, un produs indispensabil in zilele noastre, atunci cand vine vorba de economisit timp. Astfel, acesta se ocupa de dezghetat alimentente, de decongelat produse, de incalzit mancaruri sau chiar de preparat unele alimente. Astfel, cand vine vorba de aceste dispozitive, exista unele care par sa aiba multe dotari superioare. Printre acestea se numara cuptorul cu microunde Gorenje MO17MW, un produs excelent pe care o sa vil prezentam si noi in aceasta recenzie. Si iata ce face mai eaxct produsul. (vezi oferta de AZI)

Despre Gorenje MO17MW

Cuptorul cu microunde Gorenje MO17MW este unul care isi face foarte bine treaba. El vine cu nu mai putin de cinci niveluri de putere care sun reglate usor, in functie de tipul de mancare ce trebuie incalzita/ decongelata/ preparata.

Gorenje MO17MW
Cuptor cu microunde Gorenje MO17MW, 700 W, Mecanic, 17 l, Alb

Astfel, rezultatele sunt perfecte de fiecare data. Stiti, probabil ca este o diferenta considerabila intre incalzirea unei cani de cafea sau de lapte si incalzirea unei ciorbe cu legume in ea. Astfel, cuptorul cu microunde va ofera optiune de putere diverse care va permita libertate de alegere. Totodata, utilizatorul poate regla si nivelul microundelor, acesta vand optiunea de a alege intre 10%, 30%, 50%, 70% si 100%

Despre Gorenje MO17MW

Cuptorul cu microunde Gorenje MO17MW – de ce este capabil produsul.

Citeste si despre Indesit DFG15B10

Cuptorul dispune de optiuni pe care le putem numi inteligente: grill – ideal pentru carne si legume, pre-incalzire, topire si gatire conventionala. Acestea reprezinta un lucru inovativ, avand in vedere faptul ca nu toate dispozitivele vin cu aceste atribute bune.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In ceea ce priveste capacitatea intregului cuptor cu microunde, aceasta este de 17 L. NU este o capacitate mare, insa este una destul de buna. Exista, intr-adevar si cuptoare care depasesc lejer 20L. Cum va poate influenta capacitatea?

Ei bine, aceasta determina cat de incapator este dispozitivul si cat de mari pot fi vasele care incap in interiorul sau. Insa, in cazul cuptorului cu microunde Gorenje MO17MW chiar nu aveti de ce sa va faceti griji, chiar daca este vorba de doar 17L.

Citeste si despre Bosch MUM9BX5S22

Panoul de comanda al acestui cuptor este unul mecanic, ceea ce nu este chiar de folos utilizatorului. Acesta s-ar fi descurcat mai bine, cu un panou digital. In ceea ce priveste nivelurile de putere, acesta sta foarte bine. Ele sunt in numar de 6 si depind de tipul de mancare ce urmeaza sa fie incalzit/ preparat/ dezghetat (in cazul legumelor si al carnii).

Dimensiunile cuptorului prezentat sunt de 452 x 335 x 262 mm. Greutatea acestui model este de 10,5 kg. Aceasta este o greutate excelenta, avand in vedere faptul ca multe cuptoare ajung sa depaseasca lejer 11 kg, ceea ce le face destul de dificil de transportat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Functia Usa Ultra Rece, cunoscuta drept UCD este folosita penteu cei care vor sa pastreze in bune conditii alimentele, chiar si in interiorul acestui cuptor. Pe langa toate acestea, trebuie mentionat un atribut care intereseaza pe toata lumea si anume pretul. Acesta nu este mare, ci este potrivit in conformitate cu toate caracteristicile de care da dovada acest model.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply