Samsung ME73A

Pentru zilele in care va grabiti foarte tare, pentru momentele in care vreti s ava incalziti gustarea favorita, pentru zilele in care aveti pofta de popcorn, aveti nevoie un model de cuptor cu microunde care sa isi faca treaba bine. Iar cand vine vorba de acest lucru, exista un dispozitiv care noua ne-a captat rapid atentia: cuptorul cu microunde Samsung ME73A. (vezi oferta de AZI)

Despre Samsung ME73A

Acestea este dovada clara ca Samsung nu sta bine doar la capitolul telefoane mobile, ci si alte electrocasnice de top, cu caracteristici superioare. Astfel, va invitam sa faceti cunostinta cu acest produs aparte.

Asa cum am precizat anterior, cuptorul cu microunde Samsung ME73A este capabil sa incalzeasca, topeasca si chiar sa prepare foarte rapid alimentele. Inchipuiti-va numai ce inseamna sa aveti lapte pentru cereale rece sau sa nu puteti prepara rapid popcornul favorit. Insa, cu acest cuptor cu microunde, este posibil sa va bucurati de calitate, indiferent de actiunea selectata.

Despre Samsung ME73A

Cuptorul cu microunde Samsung ME73A – detalii legate de performante

Citeste si despre Beko DIN28430

Cuptorul cu microunde Samsung ME73A vine cu butonul Eco. Acesta trebuie apasat atunci cand vine vorba de realizat economii. Astfel, pot fi economisiti atat bani, cat si energie. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acest model duce la protejarea planetei. Totodata, demn de mentionat este ca dispozitivul duce la economisiri de energie atunci cand sta in stand-by. Acestea duc pana la 40%.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Una dintre functiile importante ale acestui cuptor cu microunde este cea care decongeleaza alimentele, transformandu-le in alimente proaspete. In felul acesta, utilizatorul poate economisi timp pretios, ajungand sa petreaca mai putin timp in bucutarie.

De asemenea, trebuie mentionat ca in cazul acestui model decongelarea se realizeaza uniform, indiferent ca este vorba de legume, carne sau alt tip de alimente. Avand in vedere faptul ca este vorba de un model Samsung, acesta confera prospetime mancarurilor care tocmai au trecut prin procesul de dezghetare.

Citeste si despre Beko FSE62110DX

Sistemul acestui cuptor cu microunde este unul inovator. El este imbunatatit de tehnologii moderne care se asigura ca toate alimentele primesc cele mai bun tratament. Asa ca va puteti bucura inclusiv de pizza preparata la microunde, pentru momentele in care nu aveti chef sa asteptati prea mult dupa comanda.

Dincolo de acest lucru, acesta are un design care arata foarte bine. El este compact, pentru a avea loc in bucatariile moderne si a nu deranja utilizatorul. Designerii de la Samsung au facut interiorul cuptorului cu microunde sa arate bine, avand colturile rotunjite. Astfel, curatarea se realizeaza repede, nefiind necesare eforturi suplimentare. In ceea ce priveste capacitatea acestui model, aceasta este de 20 de L. O putem numi, astfel, o capacitate generoasa. Puterea este de 800 de W, iar panoul de comanda este digital. Acesta include un afisaj modern de tip LCD. Dimensiunile cuptorului cu microunde Samsung ME73A este de 489 x 320 x 275 mm. Acestea, asa cum am mentionat si anterior, sunt suficiente.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In ceea ce priveste greutatea, aceasta este de 10,5 kg. Se poate spune ca este o greutate maricica, insa, nu este nici exagerata. Avand in vedere toate atributele cuptorului cu microunde, pretul este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply