Electrolux EOC5956FOX

Modul in care este privita bucataria tine de fiecare dintre noi sau de motivele pentru care fiecare trebuie sa stea in aceasta si poate fi un loc in care trebuie sa petreceti timpul sau poate fi locul in care va place si preferati sa petreceti timpul. Poate fi vorba si despre privitul bucatariei ca un loc de munca insa in orice caz si in oricare dintre aceste bucatarii Electrolux EOC5956FOX poate sa ofere foarte multe.(vezi reducerile de AZI)

Electrolux EOC5956FOX

Despre Electrolux EOC5956FOX

Un cuptor poate sa ofere elemente ajutatoare atat in ceea ce inseamna obtinerea aceslui design pe care il doriti pentru bucatarie si pentru a putea avea un aer relaxant si primitor insa poate fi vorba si despre ajutorul pe care Electrolux EOC5956FOX il poate oferii pentru a gati ce doriti.

Nivelul de cunostinte in gatit este cu siguranta important insa un model rpecum Electrolux EOC5956FOX poate ajuta sa puneti in practica tot ce doriti dar in acleasi timp poate fi vorba si despre mici experimente culinare.

Despre Electrolux EOC5956FOX

Multe oferte Electrolux EOC5956FOX

Citeste si despre Beko HIZG64125SCR

Amenajarea unei bucatarii este numai primul pas pentru a putea avea una moderna, complet utilata si functionala dar si una care sa ofere maximum de confort. Rolul pe care il poate avea Electrolux EOC5956FOX in toate acestea incepe de la usurinta cu care poate fi asezat si instalat si veti avea pentru asta designul sau elegant si modern dar si partea de dimensiune ce face parte din aceasta categorie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Partea de gabarit este data de greutatea de 40kg dar si de dimensiunea de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm iar aceste elemente pot dicta ceea ce inseamna alegerea mobilierul potrivit sau a suportului potrivit. La capitolul asezare avem si ceea ce inseamna functionarea electrica iar asta pentru ca de si nu este o conditie foarte problematica precum al celor pe gaz veti avea lungimea cablului de 1.5m dar si faptul ca priza va trebui sa tina cont de puterea de 3500 W.

De la aceste elemente putem sa trecem la ceea ce inseamna posibilitatile de gatire cu Electrolux EOC5956FOX. Veti avea un numar destul de mare de functii insa dintre cele 19 disponibile putem incepe cu functia de incalzire rapida sau cea de decongelare pentru a pregati ingredientele.

Citeste si despre Hansa FCCX64000

Enumerarea posibilitatilor de gatire ne duce si spre reglarea electronica a temperaturii, senzorul de mancare cu indicator de temperatura miez, senzor mancare cu oprire automata, indicatorul caldura reziduala si utilizare caldura reziduala dar si memoria de pana la 1 saptamana a programelor. Cei care poate prefera partea de patiserie este disponibile is un program de crestere a aluatului, rumenire sau coacere paine.

Pe langa aceste elemente se afla si unele consacrate precum grill-ul, timer-ul, coacere umeda, incalzirea inferioara sau superioara dar si o functie de autocuratare pirolitica. Cei care vor poate sa isi prepare sau care au pofta de pizza exista o functie speciala si pentru obtinerea unui astfel de preparat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In latura de siguranta ceea ce veti putea utiliza este blocarea accesului copiilor, sistemul de pornire/ oprire automata, geamul de protectie, controlul de tip Touch Control dar si faptul ca Electrolux EOC5956FOX se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+.