Electrolux EOC5851FOX

In bucatarie orice electrocasnic care poate fi adus pentru a va usura munca este importanta insa cele care va pot ajuta sa gatiti ca un profesionist sunt cu mult mai importante decat altele iar Electrolux EOC5851FOX poate fi unul dintre cestea.(vezi reducerile de AZI)

Electrolux EOC5851FOX

Despre Electrolux EOC5851FOX

Ce poate sa faca un astfel de electrocasnic pentru voi este sa va permita sa folositi conditiile ideale pentru a gati sau de a putea sa setati prin intermediul Electrolux EOC5851FOX exact acele conditii care sunt trecute intr-o reteta.

Un cuptor poate fi din aceste punct de vedere varianta ideala pentru cei care poate au de pragatit un fel principal sau poate fi ceea ce au nevoie cei pasionati de deserturi si de prajituri.

Despre Electrolux EOC5851FOX

In fata Electrolux EOC5851FOX

Citeste si despre Sharp R200WW

Pusi in fata unui astfel de model Electrolux EOC5851FOX puteti aprecia faptul ca va pune la dispozitie numeroase posibilitati de amenajare a bucatariei dar in acelasi timp si in ceea ce priveste partea de gatit efectiv si de a obtine acele preparate pe care le doriti pentru voi sau pentru toata familia. Pentru a putea insa sa va bazati pe functionarea sa trebuie sa fiti de acord cu ceea ce inseamna pretul de achizitie si ulterior cu ceea ce inseamna alocarea spatiului necesar.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Fiind un model incorporabil veti avea marele plus de a il putea pozitiona exact unde aveti nevoie si asta fara a mai tine cont de nimic. Singurul lucru care trebuie avut in vedere este faptul ca are o dimensiune de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm, o greutate de 39.5 kg si o lungime a cablului de alimentare de 1.5m.

Unele persoane s-ar putea sa spuna ca trebuie avut in vedere si aspectul privind partea de sursa de alimentare dar cum Electrolux EOC5851FOX este un cuptor electric cu siguranta acest lucru ofera si mai multa flexibilitate in asezare. De la partea de functionare electrica putem sa trecem la partea de caracteristici functionale si unde se afla de exemplu afisarea timpului de desfasurare a functiilor selectate, functia de seteaza si pleaca sau utilizarea caldurii reziduale.

Citeste si despre Candy CDPM 3T62PRDFX

Suplimentar putem mentiona tot la aceasta categorie prezenta unui indicator al caldurii reziduale, o functie de blocare , un senzor de mancare cu indicatorul de temperatura al miezului dar si un senzor de mancare cu oprire automata. Nu trebuie sa lasam deoparte partea de programe efective care participa la gatit si asta pentru ca veti avea nu mai putin de 19 disponibile.

In aceasta lista isi face loc functia de incalzire rapida, functia de iluminare interioara, incalzire inferioara sau superioara, functia de grill, cea de decongelare dar si o treapta speciala pentru pizza. Cei care sunt pasionati de patiserie pot folosi si o functie de crestere a aluatului sau una de coacere paine insa la fel de avantajoasa este si functia de autocuratare pirolitica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Sunt multe elemente care sa recomande un astfel de model si nu numai pentru o simplu bucatarie ci si pentru cea dintr-un restaurant. Asta se mai poate vedea si prin panoul de control digital cu afisaj LCD pe care Electrolux EOC5851FOX le are sau prin pozitionarea in clasa A+.