Daewoo KQG-1N4A

Daca vreti sa schimati cuptorul cu microunde cu unul mai incapator si mai modern, nu va lasati condusi de ofertele multe de pe piata, ci alegeti in functie de nevoile dumneavoastra. Astfel, daca va doriti un model care sa va ajute si in privinta gatitului si care sa fie dotat cu grill, va recomandam cuptorul cu microunde Daewoo KQG-1N4A.(cea mai buna oferta AICI)

Despre Daewoo KQG-1N4A

Acest model este realizat din inox, ceea ce este un mare plus, intrucat este mai rezistent pe o perioada indelungata de timp. Culoarea pe care o are acesta este inoxul si negru. De asemenea, dimensiunile sale sunt (W x D x H) de 515 x 375 x 304 mm, acestea potrivite pentru a-l aseza in locul preferat. Nu trebuie uitata nici greutatea pe care o are acesta, care este de 12.6 kg.

Sony 55A1
Sony Bravia 55A1, poate cel mai modern televizor de 139 cm

Acest cuptor cu microunde din gama Daewoo este generos din punct de vedere al capacitatii sale, aceasta fiind de 31 l. Astfel, putem spune ca se recomanda unei familii numeroase pentru a fi utilizat.

Despre Daewoo KQG-1N4A

Cuptorul cu microunde Daewoo KQG-1N4A – beneficii din punct de vedere tehnic pe care le include

Citeste si despre LG MH6042D

Puterea de care dispune acesta este si ea de 1000 W, fiind pe masura capacitatii sale. Atunci cand veti aseza o cantitate mai mare de alimente, va fi ncesara o putere ceva mai mare pentru a incalzi alimentele cat mai bine. Astfel, acest model intruneste aceasta conditie. Despre puterea sa mai trebuie spus ca are 10 nivele, ceea ce inseamna faptul ca veti puteti jongla cu aceasta atunci cand va fi necesar.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Din componenta sa face parte si functia de deghetare. Fiind un model destul de nou aparut pe piata, acesta are si un grill, fapt ceii confera o mai mare utilitate. Nu va fi util doar pentru a dezgheta alimentele, ci si pentru a le prepara.

Precizam faptul ca acest cuptor cu microunde are 9 programe, acestea fiind destul de multe. Din punct de vedere al panoul de comanda, care este digital, putem spune ca este un dispozitiv modern. Si despre grill-ul acestui model sunt lucruri bune de spus. Asta pentru ca are o putere mare de preparare a alimentelor, aceasta fiind de 1050 W.

Citeste si despre HEINNER HMW-20GRD

Afisajul cuptorului cu microunde Daewoo KQG-1N4A este unul de tip LED. Dintre functiile sale face parte si ceasul, care va va ajuta sa monitorizati mai bine activitatea acestuia. O alta dotare importanta este si timerul acestuia, care va fi util in privinta afisarii timpului pe care il mai are la dipozitie programul pana la finalul acestuia.

Nu va veti mai face griji referitoare la accidentele pe care le-ar putea intampina cei mici intrucat acesta include si un sistem de protectie pentru copii. O functie moderna pe care o include cuptorul cu microunde Daewoo KQG-1N4A este sistemul de reflexie concav. Are un sistem de incalzire din partea superioara, care va fi necesar in vederea prepararii alimentelor, conferindu-le si un aspect crocant.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, dupa cum se observa, cuptorul cu microunde Daewoo KQG-1N4A are functii, care il fac demn de achitie. Mai exact, este vorba despre capacitatea sa mare, despre grill, dar si depsre puterea sa. Are un pret de achizitie usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply