Daewoo KOR-6S3DBR

Daca aveti nevoie de un aparat electrocasnic inedit din punct de vedere al aspectului, puteti alege un model cu o culoare mai indrazneata. Cu siguranta va fi ceva nou pentru bucataria dumneavoastra, conferindu-i pata de culoare de care are nevoie.(cea mai buna oferta AICI)

Despre Daewoo KOR-6S3DBR

Insa, privitor la caracateristicile pe care ati vrea sa le aiba un astfel de dispozitiv, trebuie sa va ganditi care sunt necesitatile dumneavoastra. Astfel, veti face o alegere care sa merite pe viitor. Aveti nevoie de un model cu functiile de baza, respectic decongelare si reincalzire? Atunci va recomandam un model care include exact aceste optiuni, fiind unul destul de modern: cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S3DBR.

Daewoo KOR-6S3DBR
Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S3DBR, 20 litri, 800 W, Digital, Rosu

Despre culoarea acestui model trebuie spus ca este rosul, aceasta fiind o culoare intalnita mai rar, de care va veti bucura cu siguranta. Dimensiunile (W x D x H) acestui cuptor cu microunde sunt de 449 x 321 x 259 cm. Are o greutate care cantareste 10.2 kg.

Despre Daewoo KOR-6S3DBR

Care sunt functiile, capacitatea si puterea cuptorului cu microunde Daewoo KOR-6S3DBR ?

Citeste si despre Bosch MUM9BX5S22

Cautati un cuptor cu o capacitate mai mare? Acest model este exact ceea ce aveti nevoie, intrucat dispune de o capacitate de 20 l. Un aspect important caruia trebuie sa ii acordati atentie este puterea pe care o are. Despre cea a acestui model, trebui spus ca este destul de mare, fiind de 800 W. In plus, mai este prevazut si cu un afisaj de tip LED.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Functiile cuptorului cu microunde Daewoo KOR-6S3DBR sunt cea de dezghetare, dar si de reincalzire. Daca aveti nevoie de alimente dezghetate intr-un timp scurt, nu trebuie decat sa le asezati in cuptorul cu microunde Daewoo si in cateva minute, acestea vor fi gata pentru a fi preparate. De asemenea, daca aveti nevoie sa reincalziti laptele sau un anumit fel de mancare, nu trebuie decat sa activati optiunea de reincalzire si aparatul isi va face treaba asa cum trebuie.

Mai are si functia Duo Plate, aceasta fiind de tip modern. Acesta functie face referire la un raft suplimentar pe care il are acest cuptor, datorita caruia va decongela sau reincalzi doua feluri de mancare in acelasi timp. ,,Shiny Clean” este acea suprafata care va feri cuptorul de acumularea murdariei. Astfel, acesta se va curata mai usor. ,,Steam Cleaning” este o functie la fel de utila deoarece dispune de aburi, care vor actiona in vederea eliminarii murdariei din interior.

Citeste si despre Bosch MUM9B33S12

Mai mult, este un exemplar care include si timer, acesta fiind cel care ofera detalii despre timpii de gatire. Un beneficiu adus de acest model este ca puteti avea puterea potrivita pentru orice aliment pe care il asezati in cuptor, asta pentru ca are 11 nivele de putere.

Ca orice cuptor cu microunde, si acesta dispune de un panou de comanda, al acestui model fiind unul electronic. Beneficiaza cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S3DBR de suport rotund? Desigur ca acest model are si un suport rotund. Aceasta are un diametru de 24.5 cm, fiind destul de mare. Un alt accesoriu al acestuia este Duo – Plate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S3DBR este un exemplar diferit, facand referire la aspectul sau. De asemenea, este dotat cu functiile ncesare, fiind un aparat electrocasnic de calitate. Pretul sau este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply