Hotpoint Luce FK536X

Utilarea si modernizarea bucatariei se poate face foarte usor si cu produse care sa va garanteze ca veti putea gati orice veti dorii, in conditii de siguranta dar in acelasi timp veti putea sa obtineti de fiecare data rezultate foarte bune. In acest sens veti putea apela la alegerea unor produse electrocasnice care sa va sprijine si care sa va garanteze aceste rezultate dar in acelasi timp o sa va ajute si in privinta modului in care va puteti amenaja bucataria. Unul dintre aceste produse este si cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK536X, un cuptor care va permite sa indepliniti toate conditile specificate anterior.(ACUM la reducere)

Despre Hotpoint Luce FK536X

Prima caracteristica este legata de modul in care veti putea sa va amenajati bucataria dupa bunul plac iar acest lucru este cu atat mai important cu cat va trebuii sa si economisti spatiu sau cu cat suprafata bucatariei este mai redusa.

Hotpoint Luce FK536X
Cuptor incorporabil Hotpoint Luce FK536X, Electric, Grill, Clasa A, Inox Antiamprenta

Datorita faptului ca Hotpoint Luce FK536X este un cuptor incorporabil veti putea sa alegeti pentru acesta o pozitie pe care o considerati eficienta si fara a tine cont de alte produse electrocasnice precum plitele.

Despre Hotpoint Luce FK536X

Un produs care va poate fi un sprijin

Citeste si despre Hotpoint LSTF 9B116 C

Totusi partea de avea o bucatarie moderna este data si de modul de realizare al cuptorului Hotpoint Luce FK536X iar asta se refera la prezenta inoxului ca si material utilizat in constructia sa dar si a sticlei din cadrul usii. Inoxul antiamprenta este este si cel care o sa va ajute mai tarziu in partea de intretinere nu doar a partii de aspect.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Reluand partea de instalare si utilizare propriu-zisa a acestuia trebuie sa aveti la dispozitie un anumit spatiu iar acesta este dat de dimensiunea de 59 x 59.5 x 55 cm. Aceasta nu este una foarte mare dar este o dimensiune care va ofera totusi o capacitate de gatit destul de buna de 58l.

Partea de utilizare efectiva a acestuia mai detine si unele elemente dintre care cel principal si cel mai important este faptul ca este vorba despre un model de cuptor ce functioneaza cu o alimentare electrica. Aceasta alimentare va permite totusi sa aveti si conditii de gatit foarte exacte iar acest lucru este dat si de partea in care veti putea selecta atat una dintre cele 5 functii disponibile, a unui nivel optim de temperatura dar si a unui timp de gatire exact.

Citeste si despre Bosch SKS51E22EU

Aceste lucruri se pot face foarte usor de la panoul de control dispus deasupra usii si care contine si un afisaj LED unde puteti vedea timpul ramas din functionarea acestui model.

Avand in vedere ca veti avea si unele functii la dispozitie, intre acestea veti avea cea de iluminare interioara, functia de gatire a unui grill cu suprafata mare, de a selecta functia de incalzire superioara dar si cea de multi coacere sau gratar emailat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Tot in partea functionala dar in cea legata de caracteristicile constructive a acestui model Hotpoint Luce FK536X veti avea un cuptor cu o putere de 2800W si care va asigura un consum de energie conform clasie de eficienta A. Nu mai ramane decat sa va bucurati de prezenta si de utilizarea sa mai ales ca si pretul de achizitie este unul foarte evantajos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply