Electrolux EOA5751AOX

Modul de amenajare al bucatariei voastre poate fi sursa reusitei pe care o puteti avea in activitatea culinare pe care o desfasurati iar asta poate fi un beneficiu atat pentru voi cat si pentru cei care va trec pragul sau cei apropiati voua. Din aceste considerente este necesar sa aveti la dispozitie numeroase produse electrocasnice pe care sa va bazati iar cu cate acestea sunt mai moderne si mai performante si rezultatele pe care le veti obtine vor fi mai bune si mai benefice. Unul dintre produsele care va poate sta la dispozitie in acest sens este cuptorul incorporabil Electrolux EOA5751AOX.(ACUM la reducere)

Despre Electrolux EOA5751AOX

Prima caracteristica care poate face diferenta la alegerea acestui produs este aspectul destul de modern si elegant pe care acesta il are si care se datoareaza atat prezentei unui afisaj LED cat si datorita prezentei inoxului antiamprenta. Aceste elemente sunt insa si cele care vor participa la organizarea si obtinerea unei bucatarii moderne si elegante iar acest aer va fi perceput de toti cei care vor intra in ea.

Pe langa aceste elemente insa va trebuii sa mai luati in calcul si alt aspect, iar acesta este cel al dimensiunii pe care o are de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm deoarece de la aceasta va pleca si mobila de care are nevoie pentru a fi instalat dar si de pozitia posibila din cadrul bucatariei.

Despre Electrolux EOA5751AOX

Alegeti-va confortul maxim

Citeste si despre Gorenje Simplicity GV6SY2B

Tot de la aceasta dimensiune veti obtine si ceea ce reprezinta spatiul interior pentru a putea pregatii toate alimentele de care aveti nevoie in bucatarie dar si toate retetele posibile. Daca utilizand un cuptor clasic veti putea pregati lejer masa pentru doua persoane cu ajutorul Electrolux EOA5751AOX veti putea sa pregatiti chiar si pentru trei sau mai multe persoane chiar si pentru o mica petrecere sau pentru o reuniune de familie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Toate acestea insa pot fi posibile datorita capacitatii de 71l pe care o are dar si datorita faptului a veti gasi in interiorul acestuia ata un gratar combi cat si o tava de coacere si suporturi telescopice.

Partea de functionare efectiva aferenta acestui model Electrolux EOA5751AOX este inca un motiv pentru care prezenta acestuia nu are cum sa fie un dezavantaj dar mai mult decat atat este elementul care sta la baza posibilitatii de a savura o mancare deosebita.

Citeste si despre Hansa ZWM 606IH

In aceasta categorie se afla alimentarea electrica dar si 12 functii pe care le veti putea utiiza in acest sens si intre aceste functii veti avea cea de iluminare interioara, cea de a gati un grill cu suprafata mare dar si incalzirea partii inferioare.

Aceste elemente mai sunt insotite si de partea legata de utilizarea in siguranta iar asta este datorata posibilitatii de blocare a accesului copiilor dar si de utilizarea temporizarii functionarii acesteia. Un beneficiu este si intretinerea foarte usoara de care se bucura acest model de cuptor mai ales ca veti avea la dispozitie o functie de autocuratare catalitica ce va duce la eliminarea curateniei manuale.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Nu va mai ramane decat sa decideti in privinta pretului si anume cel legat de faptul ca acesta poate fi unul justificat mai ales daca veti lua in calcul si consumul de energie specific clasei de eficienta A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply