Hansa FCCW54000

Gatitul este foarte important pentru toata lumea si asta fie ca este vorba despre cei care vor sa gateasca sau poate despre cei care abia asteapta rezultatele din urma procesului de gatit. In toate situatiile daca este vorba si despre prezenta unor electrocasnice moderne cu siguranta putem sa vorbim despre un gatit eficient pentru toata lumea iar un exemplu de element modern poate fi si Hansa FCCW54000.(vezi oferta de AZI)

Hansa FCCW54000

Despre Hansa FCCW54000

Un aragaz poate fi vazut de foarte multi ca si un element clasic si depasit insa pentru cei care aleg sa vada sau sa analizeze Hansa FCCW54000 pot sa vada ca ceea ce este clasic la acest model este doar numele.

Odata ales acest model insa lucrurile sau elementele care il recomanda pot fi multiple si mai puteti avea si alte functii care sa il recomande pentru locuinta voastra.

Despre Hansa FCCW54000

Un model Hansa FCCW54000 modern

Citeste si despre Bosch MUM9B33S12

Cum am stabilit faptul ca Hansa FCCW54000 este pozitionat in gama de aragazuri vom putea sa vedem si ce anume determina aceasta pozitionare. Vom avea partea de structura a acestui model si cam acest lucru este singurul care il poate lega de ceea ce reprezinta un aragaz intrucat daca trecem la utilizare putem spune ca este vorba despre un model care tinde spre electrocasnicele moderne.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Forma fiind cea compacta putem sa vedem si cat de mult loc veti avea nevoie pentru a pozitiona acest model si asta poate sa insemne analiza gabaritului pe care il are acest model. In privinta inaltimii aragazul acesta masoara 85 cm, in partea de latime veti avea 60 cm iar pentru adancime si asta fara deschiderea usii cuptorului veti avea o valoare de 60 cm.

Avand in vedere ce am mentionat anterior trecerea la partea de functionare vom avea pentru partea de plita in primul rand o functionare electrica si asta poate sa insemne posibilitatea de a gati mai usor si mai avantajos. Posibilitatea ca intreaga suprafata a vasului de gatit sa fie incalzita uniform poate sa conteze foarte mult in acest sens.

Citeste si despre Bosch SMS25AI00E

Zonele de gatit disponibile pentru plita Hansa FCCW54000 sunt 4 si veti avea doua zone de gatit mici cu o putere de pana la 1.2 kW dar si doua zone de gatit normale cu puterea de pana la 1.8 kW. In privinta puterii puteti sau aveti posibilitatea de a vedea si ceea ce inseamna priza sau prelungitorul pe care il utilizati sau pe care il veti putea utiliza.

De la plita vom trece la gatitul cu ajutorul unui cuptor si asta inseamna tot o componenta electrica si care are un volum de 69l ceea ce il face destul de incapator. Functiile de gatit sunt la fel de importante precum celelalte caracteristici si este prezenta o functie de incalzire inferioara, o functie de incalzire superioara, un grill dar si iluminarea interioara pentru a vedea nivelul de gatire.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pe lista de elemente componente care vin impreuna cu Hansa FCCW54000 vom mai avea si o tava adanca Procook de tip fagure insa ceea ce poate fi cel mai interesant este pozitionarea in clasa de eficienta energetica A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply