Electrolux EOB3450AOX

Aveti in vedere achizitia unui cuptor incorporabil? Este o decizie buna. Noi va oferim un model modern, fiind vorba despre cuptor incorporabil Electrolux EOB3450AOX.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EOB3450AOX

Despre Electrolux EOB3450AOX

Inoxul este culoarea ce caracterizeaza acest aparat, fiind destul de speciala si moderna. Inoxul antimprenta pe care il include este dorit din ce in ce mai mult de utilizatori pentru ca aparatul nu mai necesita curatat atat de mult. Dimensiunile, respectiv marimea sa (l x L x A) este de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm.

Afisajul pe care il are acest model de cuptor este unul de tip LED. In ceea ce priveste capacitatea pe care o include exemplarul, trebuie mentionat ca este una destul de mare, aceasta fiind de 72 l. Mai mult, este important de spus si faptul ca mai are si o clasa de eficienta energetica de tip A, care se afla printre cele economice. Aceasta clasa va ofera cu pana la 10% mai multa economire a curentului electric fata de alte modele.

Despre Electrolux EOB3450AOX

Cuptor incorporabil Electrolux EOB3450AOX – despre criteriile ce trebuie luate in calcul atunci cand trebuie cumparat

Citeste si despre Hansa FCCW69209

VelvetClosing este functia care va va ajuta sa il utilizati cand mai silentios, mai ales atunci cand inchideti usa. Este un model care dispune de butoane retractabile in vederea setarii temperaturii, da si dar si pentru a activa modul pentru gatit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX dispune de un control de tip electronic, ceea ce este un mare avantaj. Este necesar de spus faptul ca acesta se alimenteaza electric, ceea ce inseamna ca va pregati destul de bine alimentele.

Pe de alta parte, mai trebuie scos in evidenta faptul ca are si un grill, cu ajutorul caruia alimentele se vor prepara cat mai bine. Ventilatorul si cele 2 straturi de protectie ale geamului contribuie la o preparare a alimentelor cat mai bine.

Citeste si despre Sharp R220W

Iluminarea interioara este si ea o parte importanta a acestui model despre care trebuie spus ca va fi utila in a observa mai bine stadiul mancarii. Sistemul cu usa rece este important pentru momentele cand veti vrea sa deschideti usa si sa luati preparatul. De asemenea, grill-ul cu suprafata mare este important pentru ca veti putea sa pregatiti o cantitate mai mare de alimente.

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX este dotat cu incalzire inferioara, dar si incalzire superioara. Treapta pentru pizza este de mare utiliate pentru momentele in care veti avea pofta de o pizza gatita acasa. Mai mult, inchiderea amortizata a usii este una de mare importanta pentru un astfel de aparat electrocasnic. Alte functii ale sale demne de luat in calcul sunt si ventilatorul + grill-ul, dar si gratarul combi. Are si suporturi telescopice, dar si tava pentru coacere. Puterea cuptorului incorporabil Electrolux EOB3450AOX este de 2780 W. Alimentarea de care dispune acesta este de 230 V/Hz. Mai mult, consumul de energie este si el de 0.89 kW/h. LungimeA cablului de alimentare este de 1.5 m si include stecher.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cutporul incorporabil Electrolux EOB3450AOX este un produs aparut nou pe piata, gata sa fie utilizat. Are functii moderne, precum si un design aparte. Pretul este convenabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply