Hansa FCCX64000

Se poate gasi o varianta de echilibru intre ceea ce priveste partea de amenajare a bucatariei si partea de gatire a unor preparate foarte reusite sau poate intre ceea ce inseamna un aspect special si un gatit modern. O buna varianta sau un bun exemplu intre ceea ce inseamna partea de echipare si utilare poate sa fie si aragazul Hansa FCCX64000.(vezi oferta de AZI)

Hansa FCCX64000

Despre Hansa FCCX64000

Pentru unele persoane termenul de aragaz este acel electrocasnic clasic si compact de regula cu o functionare pe gaz si care are un anumit numar sau tip de arzatoare si un cuptor. Pentru Hansa FCCX64000 acest termen de aragaz poate sa reprezinte un upgrade si in acelasi timp poate inseamna si un alt fel de gatit si o altefel de functionare.

Hansa FCCX64000
Aragaz Hansa FCCX64000, Electric, 4 Arzatoare vitroceramice, Cuptor electric, 60 cm, Inox

Nici in privinta pretului de achizitie pe care acest model il are nu veti avea multe dificultati si poate fi si el considerat o caracteristica moderna.

Despre Hansa FCCX64000

Trecerea cu Hansa FCCX64000 spre modern

Citeste si despre Zanussi ZOP37902XK

In privinta structurii Hansa FCCX64000 nu veti avea foarte multe elemente care sa il scoata in evidenta intrucat este acelasi tipar si anume veti avea partea de plita in partea superioara si un cuptor pe care sa il folositi dupa bunul plac. In privinta aspectului insa putem totusi sa apreciem prezenta inoxului si a nuantei de argintiu dar si a finisajelor reusite.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Tot la capitolul aspect vom putea sa vedem si ce inseamna pozitionarea efectiva a acestui model si asta in prima faza datorita caracteristicilor constructive pe care le are. Veti avea pentru partea de inaltime o valoare de 85 cm in timp ce latimea si adancimea masoara 60 cm insa la adancime vom avea si ceea ce inseamna deschiderea usii cuptorului.

Sa nu uitam totusi ca veti avea si partea de legare a acestui model Hansa FCCX64000 la sursa de alimentare pentru a avea o functionare ireprosabila. Faptul ca este insa un model full electric va ajuta mult mai mult pentru a il aseza si unde mai punem faptul ca fiind un model compact nu va trebuie alte piese de mobilier si pentru legarea la sursa de curent veti putea apela si la un prelungitor.

Citeste si despre Electrolux ESF4660ROW

Alegerea fiecarei componente in parte pentru utilizare inseamna si faptul ca pentru plita veti avea posibilitatea de a alege una dintre cele patru zone de gatit. Veti avea disponibila o zona de gatit mare cu o putere de pana la 2.3 kW, veti avea o zona de gatit mica cu o putere de maxim 1.2 kW sau puteti opta pentru una dintre cele doua normale cu puterea maxima de 1.8 kW.

Pentru utilizarea cuptorului cu care este echipat acest aragaz veti avea o capacitate de 69l, veti avea 4 functii de gatire dar dintre acestea cele mai importante pot fi prezenta unui grill, a unui rotisor sau poate partea de iluminare interioara pentru a supraveghea ce aveti in interior.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Fiind un model complet electric trebuie sa tinem cont si de ceea ce inseamna partea de eficienta energetica a modelului Hansa FCCX64000 si este vorba despre pozitionarea sa in clasa de eficienta A.