Whirlpool AKZM 8480 WH

Pentru unele persoane ceea ce trebuie sa ofere sau sa detina o bucatarie poate fi foarte diferit sau variat dar exista posibilitatea de a opta pentru acele electrocasnice care sa ofere fiecaruia ceea ce necesita. Un model Whirlpool AKZM 8480 WH poate fi insa si varianta necesara pentru a raspunde favorabil mai multor persoane care gatesc.(cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool AKZM 8480 WH

Despre Whirlpool AKZM 8480 WH

Un model multifunctional precum este acest model va poate oferii cu siguranta beneficii atat din perspectiva utilizarii sale cat si din perspectiva pozitionarii pentru ca Whirlpool AKZM 8480 WH are un aspect elegant si in acelasi timp modern.

Utilizarea unui cuptor poate fi modul prin care sa va bucurati de ceea ce inseamna o friptura delicioasa sau poate fi vorba despre o prajitura pe care sa o savurati cu intreaga familie sau cu grupul de prieteni.

Despre Whirlpool AKZM 8480 WH

De la pozitionare pana la folosirea Whirlpool AKZM 8480 WH

Citeste si despre Whirlpool ACMT 6332/IX

Am mentionat faptul ca veti avea posibilitatea de a utiliza un cuptor incorporabil insa trebuie sa detaliem putin acest aspect. Partea de pozitionare a Whirlpool AKZM 8480 WH poate fi analizata prin comparatie cu acele modele de aragazuri clasice insa plusul consta in faptul ca veti putea sa asezati acest cuptor mult mai usor fiind independent de orice inseamna plita.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Exista persoane care poate in bucataria sau localul lor nici nu au nevoie de o plita iar aceasta situatie face cu siguranta ca un astfel de model sa fie si mai de dorit. Tot de a fi incorporabil mai putem sa ne legam si prin posibilitatea de asezare intr-o zona mai inalta pentru o utilizare facila insa pentru fiecare pozitionare va intra in scena gabaritul pe care il are.

Daca pentru pozitionarea usor suspendata va fi nevoie sa tineti cont de faptul ca Whirlpool AKZM 8480 WH are o greutate de 39.5 cm. Tot ca si posibilitate de pozitionare veti mai avea si ceea ce inseamna dimensiunea acestui model fiind vorba despre faptul ca are o dimensiune de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm.

Citeste si despre Daewoo KOR-6S4DBI

Pentru anumite modele conta foarte mult in asezare si partea de alimentare dar cum acest model este unul cu o functionare electrica probleme foarte mari nu veti avea din acest punct de vedere. Puteti sa rezolvati totul cu ajutorul unui prelungitor daca lungimea cablului de 90cm nu este suficienta pentru voi iar ca si consum de energie pe care il are veti avea 0.91 kWh.

Indiferent daca este un cuptor cu o functionare pe gaz sau unul electric partea de functii detinute pot fi cu siguranta esentiale pentru a decide daca este un model potrivit pentru voi. Avem ca si posibilitati de analiza functii precum grill-ul cu convectie de aer, convectia de aer fierbinte insa puteti sa pregatiti si ceva mai special daca optati pentru folosirea functiei pentru pizza.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Totalul de functii disponibile pentru acest model sunt de 16 iar pana la aceasta valoare vom mai avea si functii precum cea de incalzire rapida, soft close, Ready2cook, Maxi Cooking sau coacere conventionala. Whirlpool AKZM 8480 WH pluseaza si cu unele elemente precum afisajul digital, timer-ul, autocuratare sau eficienta energetica A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply