Whirlpool ACWT 5G311/WH

Cautati un aragaz modern care sa va ajute sa preparati cele mai bune mancaruri? noi avem o solutie pentru dumneavoastra. Va prezentam un model performant, acesta fiind aragazul Mixt Whirlpool ACWT 5G311/WH.(ACUM la reducere)

Despre Whirlpool ACWT 5G311/WH

Acesta este de culoare alba, acestea fiind usor de asortat cu orice. Dimensiunile (l x L x A) sunt de 85 x 50 x 60 cm, acestea fiind standard. Greutatea acestuia este de 42 kg. Are picioruse ajustabile, ceea ce inseamna ca se va putea muta destul de usor dintr-un loc in altul.

Exemplarul din gama Whirlpool are o plita a carei alimentare este pe gaz. De asemenea, suprafata de gatit include 4 arzatoare, iar aprinderea este electrica. Despre arzatoarele pe care le are acesta trebuie spus ca sunt: unul mic, unul mare si doua normale. Astfel, cele normale au o putere de 1.9 kW, cel mic de 1 kW, iar cel mare de 3 kW.

Despre Whirlpool ACWT 5G311/WH

Aragazul Mixt Whirlpool ACWT 5G311/WH – despre importanta caracteristicilor tehnice

Citeste si despre Bosch SKS51E22EU

Plita aragazul Mixt Whirlpool ACWT 5G311/WH este cu gratar, ceea ce este un plus, intrucat va proteja mai bine vasele de flacara si le va sustine. Dintre functiile de gatire mentionam cea de incalzire, gatirea la foc mic, dar si rumenirea sau fierberea. Alimentele vor fi gatite dupa cum veti dori. Grill-ul pe care il incorporeaza cuptorul acestuia este de mare utilitate intrucat va va ajuta sa preparati ceva mai special pentru zilele cand veti avea invitati sau pentru sfarsitul de saptamana.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

De asemenea, va veti bucura de acest model ntrucat dispune de functia de autocuratare. Aceasta este utila intrucat va fi mai usor de curatat decat alte aparate care se curata mai greu. Acest cuptor se alimenteaza electric, fiind un mare avantaj. Tot un mare avantaj al acestui cuptor este si capacitatea, care este de 60 l, ceea ce destul de bine.

Timerul cuptorului este o functie importanta, fara de care nu ati sti exact care este timpul ramas pana la finalul programului. In plus, mai este utila si functia de iluminare, care va fi necesara. De altfel, este nelipsita si convectia cu aer fierbinte, tocmai buna in cazul preparatelor pe baza de carne sau prajiturilor. Acest dispozitiv mai are si siguranta, care va fi de mare utilitate. Necesa de mentionat sunt accesoriile, precum capacul, tava si gratarul cuptorului.

Citeste si despre Beko DIN28430

Potectia pentru copii este de mare importanta, cei mici vor fi mereu protejati eventualele probleme care ar putea sa apara. Dintre celelalte functii pe care le are aragazul Mixt Whirlpool ACWT 5G311/WH, remarcam si sistemul integrat de curatare hidrolitic, functia de aer fortat, dar si tehnologia al 6-lea simt.

Tehnologia al 6-lea simt face referire la o setare automata a parametrilor penru gatit. Avand un sistem modern de demontare al usii, acest lucru inseamna ca se va putea curata destul de usor atunci cand se va da jos.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Mixt Whirlpool ACWT 5G311/WH reprezinta un produs util in bucatarie, mai ales pentru cei care gatesc mai divers si care locuiesc impreuna cu familia. Un astfel de aragaz are functii bune, precum si un cuptor cu dotari utile, respectiv grill-ul. Pretul este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply