Whirlpool ACMT 6332/WH

Daca sunteti in dubii in vederea achizitiei un aragaz, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte pe care sa le urmariti atunci cand il cumparati. Acestea trebuie sa faca referire la capacitatea cuptorului, functiile acestuia, dar si la numarul arzataoarelor pe care le are aragazul. Nu trebui uitat nici de siguranta sau protectia pentru copii pe care trebuie sa o aiba acesta. (ACUM la reducere)

Whirlpool ACMT 6332/WH

Despre Whirlpool ACMT 6332/WH

Un model bun care este potrivit pentru o familie care gateste destul de des este aragazul Mixt Whirlpool ACMT 6332/WH. Va veti bucura sa il aveti in locuinta, intrucat ofera rezultate bune, iar design-ul este este ceea ce are nevoie o bucatarie mobilata corespunzator.

Whirlpool ACMT 6332/WH
Aragaz Mixt Whirlpool ACMT 6332/WH, 6th Sense, 4 Arzatoare, Gaz, Cuptor electric, Grill, 59 l, 11 functii, Clasa A, 60 cm, Alb

Acestui model ii revine culoarea alba, avand si dimensiuni destul de potrivite. De asemenea, acestea (l x L x A) sunt de 85 x 60 x 60, fiind destul de bune. Insa, greutatea unui astfel de aragaz este de 47 kg. Avand in vedere faptul ca dispune de picioaruse ajustabile, acesta este ceva mai usor de transportat. Clasa de eficienta energetica a acestui dispozitiv este si ea de tip A.

Despre Whirlpool ACMT 6332/WH

Aragazul Mixt Whirlpool ACMT 6332/WH – precizari care tin de partea tehnica

Citeste si despre Indesit DFG15B10

Acest model de aragaz este dotat cu 4 arzatoare, care se aprind electric, spre deosebire de alimentarea plitei care este alimentata pe baza de gaz. Acest aragaz mixt prezinta si siguranta, aceasta trasatura fiind cea care nu ar trebui sa lipseasca de la niciun aragaz.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Arzatorul mare al aragazului Mixt Whirlpool ACMT 6332/WH are o putere de 1,9 kW, iar cel mic de 1 kW. De asemenea, cel normal are o putere de 1.9 kW. Plitei nu ii lipseste gratarul, fiind cel care va sustine cat mai bine vasele.

Cuptorul aragazului Mixt Whirlpool ACMT 6332/WH dispune de autocuratare, ceea ce este un mare avantaj intrucat va va usura mai mult munca. Acesta are un grill despre care trebuie situ ca este necesar pentru cine vrea sa gateasca ceva mai divers. De spus este si faptul ca acesta se va alimenta electric, ceea ce este un mare avantaj. Interiorul acestuia este destul de mare, avand o capacitate de 59 l.

Citeste si despre Hansa ZWM416SEH

De asemenea, este un model care prezinta si un timer, despre care trebuie spus ca este util. Avand un cuptor iluminat, procesul de pregatire al mancarii va fi mai usor de urmarit. De asemenea, pentru a evita evenetualele probleme, acesta este dotat si cu functia de siguranta.

Accesoriile acestui aragaz Whirpool sunt capacul sau, tava, dar si gratarul. Este necesar de spus si faptul ca prezinta protectie pentru copii, acestia fiind cei mai predispusi la accidente. Acest model incoporeaza tehnologia Al 6-lea simt, sistemul integrat de curatare hidrolitic, precum si functia aer fortat. Despre tehnologia mentionata trebuie spus ca este utila intrucat va activa setarile imediat ce va veti apuca de preparat mancarea.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Mixt Whirlpool ACMT 6332/WH este un produs de calitate, care va oferi rezultate cat mai bune. Astfel, veti putea sa gatiti in siguranta, rapid, dar si cat mai bine. Pretul sau este usor crescut, insa se merita sa il achizitionati.