Kenwood Prospero KM289

Cu totii stim cat este d egreu sa utilezi si sa mobilezi o bucatarie de mici dimensiuni, astfel incat sa fie practica si totodata spatiul sa fie cat mai bine fructificat. Un ajutor de nadejde al celor care gatesc este chiar acest robot de bucatarie Kenwood Prospero KM289 (acum in promotie). Acesta nu doar ca este deosebit de util, modern si beneficiaza de multiple funcitii, are dimensiuni reduse, astfel ca e ideal pentru bucatariile de mici intinderi, intocmai pentru ca nu va ocupa mult spatiu si va fi de mare folos utilizatorului.

Kenwood Prospero KM289

Despre Kenwood Prospero KM289

Utilizatorii se declara deosebit de incantati de achizitia efectuata, mai ales ca pretul la care se poate achizitiona este unul cat se poate de corect. Mai mult decat atat, se pare ca acest robot de bucatarie beneficiaza de un excelent raport calitate – pret. Acesta este ideal pentru a se indeplini orice operatiune din bucatarie, intr-un timp extrem de scurt si cu rezultate peste masura asteptarilor.

LG 32LH530V
Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH530V, Full HD

Acest robot de bucatarie Kenwood Prospero KM289 este frecvent achizitionat si extrem de apreciat de utilizatori, intocmai pentru ca e caracterizat de o multtiudine de avantaje. Acesta se numara printre cele mai moderne si accesorizate roboturi de bucatarie de pe piata si totodata poate fi achizitionat la un pret 100% corect. Asteptarile utilizatorilor sunt cu mult depasite, astfel ca acest model a devenit unul prezent in multe bucatarii.

Kenwood Prospero KM289

Avantajele robotului de bucatarie Kenwood Prospero KM289

Ca si caracteristici generale ale acestui robot de bucatarie Kenwood Prospero KM289, important de mentionat sunt puterea sa de 900 W, precum si existanta unei viteze variabile. Astfel, intr-un timp scurt se va ajunge la rezultatele mult dorite prin utilizarea acestui dispozitiv electrocasnic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acest robot de bucatarie prezinta kitchen machine, blender, masina de tocat, insa si un storcator pentru fructe si legume. Astfel, este un produs electrocasnic multifunctional ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie perfect utilata. Acesta beneficiaza si de un bol, precum si de un blender de capacitati insemnate, astfel ca se pot prepara cantitati destul de insemnate de compozitii de orice fel. Mai exact, capacitatea bolului e de 4.3 l, iar a blenderului de 1.5 l.

Robot de bucatarie Kenwood Prospero KM289: cea mai buna investitie pentru bucatariile mici

Robotul de bucatarie Kenwood Prospero KM289, odata achizitionat, la pachet vin si o serie de accesorii deosebit de utile. Printre acestea se numara: acc framantat, carlig pentru alat, tocator, storcator de citrice si tel. Astfel, intr-un timp extrem de scurt se vor realiza o serie larga de sarcini.

Pe langa faptul ca este deosebit de util si va fi de mare folos oricarui utilizator, intocmai pentru ca e usor de utilizat, are si un design deosebit de atractiv. Dispozitivul electrocasnic este confectionat din materiale de inalta calitate, mai exact din inox si plastic, ce se comporta foarte bine chiar si atunci cand e utilizat frecvent. Fiind si de mici dimensiuni, e ideal chiar si pentru bucatariile de mici dimensiuni. Mai exact, acesta masoara 313 x 243 x 292 mm (W x D x H).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Astfel, se pare ca acest robot de bucatarie Kenwood Prospero KM289 este o investitie de baza pentru orice bucatarie, mai ales luand in considerare faptul ca beneficiaza de un excelent raport calitate – pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply