Kenwood Kmix KMX750BK rosu

Orice bucatarie complet utilata, pentru a fi cu adevarat de mare folos celui care gateste, trebuie sa beneficieze si de un robot de bucatarie pe masura asteptarilor. Un model extrem de modern ce pare a fi pe placul chiar si a celor mai pretentiosi, este chiar acest model Kenwood Kmix KMX750BK (vezi AICI noua oferta). Pe langa faptul ca e multifunctional si are un design deosebit, pretul la care poate fi achizitionat este unul cat se poate de corect.

Kenwood Kmix KMX750BK

Despre Kenwood Kmix KMX750BK

Orice bucatarie perfect utilata, atat timp cat lipseste din interiorul acesteia robotul de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK, nu este completa. Acesta reprezinta un adevarat sprijin pentru oricine gateste, indiferent daca e vorba despre un bucatar profesionat sau unul amator, ori daca se gateste frecvent sau rar.

Samsung 49KU6172
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49KU6172, 4K Ultra HD

O investitie de acest fel este de lunga durata, intocmai pentru ca functionalitatea sa va fi absolut exemplara pentru o lunga perioada de timp. Acest lucru e datorat de faptul ca dispozitivul electrocasnic este alcatuit din materiale de prima clasa.

Kenwood Kmix KMX750BK

Avantajele achizitionarii robotului de bucatarie Kenwood Kmix KMX750B

Acest model de robot de bucatarie, spre deosebire de multe alte modele de pe piata, este caracterizat de usurinta cu care poate fi utilizat de oricine, de multiplele functii de care beneficiaza, de calitatea rezultatului final, insa si de aspectul sau de-a dreptul imaculat. La acest model s-a pus accent astfel nu doar pe calitate, ci si pe design. Astfel, a reiesit un produs cu adevarat modern si inovativ, chiar pe placul celor mai pretentiosi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Avand o putere de 1000 W, precum si 6 trepte de viteza, se va ajunge rapid si cat se poate de satisfacator la rezultatul mult dorit. La pachet cu acest robot de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK vin si o serie accesorii, extrem de utile. Printre acestea se numara accesoriul pentru aluat, paleta in forma de K, tel, precum si capacul anti – stropire. Fiind usor de controlat si de utilizat (chiar si manual pe partea de viteza), se va ajunge intr-un timp scurt la rezultatul dorit, fara a se depune efort fizic.

Kenwood Kmix KMX750BK: completarea bucatariei cu cel mai modern robot multifunctional

Acest model beneficiaza si de un vas cu o capacitate de 5 l, ceea ce denota faptul ca se pot prepara cantitati importante de continut: tort de 2.72 kg, aluat de 1.35 kg, 12 oua, insa si 680 g de faina patiserie.

Si pe partea de design s-a pus foarte mult accentul in ceea ce priveste acest model. Acesta este alcatuit dintr-o combinatie de doua materiale de calitate, mai exact otel inoxidabil si plastic, de culoare rosie, predomonant. Astfel, acest model va aduce un plus de culoare oricarei bucatarii, inveselind-o considerabil prin simpla sa prezenta. Acest model nici nu ocupa foarte mult spatiu, caci masoara 35.5 x 38.5 x 24 cm (W x D x H), astfel ca e ideal si pentru bucatariile mici.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Acestea fiind spuse, robotul de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK reprezinta una din bazele misiunii de a gati pentru orice bucatarie. Pe langa faptul ca are un aspect atractiv, este multifunctional si totodata beneficiaza de un raport calitate – pret 100% corect.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply