HP OMEN 15

Pentru a va bucura de cat mai multe jocuri castigate, este necesar sa aveti un laptop pentru gaming bun. Un model performant din punct de vedere al caracteristicilor tehnice pe care vi-l recomandam este  Laptop-ul Gaming HP OMEN 15 (acum la cel mai bun pret)cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ.

HP OMEN 15

Despre HP OMEN 15

Referitor la greutatea acestui dipozitiv, trebuie spus ca este de 2.62 kg. Laptop Gaming HP OMEN 15 este de culoare neagra. Are dimensiuni (W x H x D) potrivite, acestea fiind 388.5 x 24.8 x 275.5 mm.

HP OMEN 15
Laptop Gaming HP OMEN 15 cu procesor Intel® Core™ i7-7700HQ pana la 3.80 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, IPS, 8GB DDR4, 1TB, nVIDIA GeForce® GTX 1050 Ti 4GB, Free DOS, Shadow Black

Un prim detaliu important al acestui laptop pentru gaming este faptul ca procesorul sau este produs de Intel®. Tipul procesorului pe care il detine acesta este unul performant, acesta fiind i7. Trebuie mentionat si modelul sau, acesta fiind 7700HQ. Arhitectura de care beneficiaza acest model este de tip Kaby Lake.

HP OMEN 15

Caracteristici tehnice ale laptop-ului Gaming HP OMEN 15 cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ

Acest model are ceva mai multe nuclee, acestea fiind in numar de 4, ceea ce inseamna ca va functiona destul destul de bine. Cat despre frecventa nominala a acestui model, trebuie specificat faptul ca este destul de buna, fiind de 2800 MHz. Are un cache a carui marime este destul de mare, aceasta fiind de 6144 KB. Frecventa Turbo Boost este de 3800 MHz. De asemenea, tehnologia procesorului este de 14 nm.

O caracteristica importanta a laptop-ului Gaming HP OMEN 15 cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ este procesorul sau grafic integrat, acesta fiind Intel® HD Graphics 630, un procesor potrivit pentru jocuri.

Despre display-ul acestui laptop trebuie spus faptul ca are o diagonala de 15.6 inch. Formatul este Full HD, tocmai bun pentru jocuri. Mai mult, tehnologia display-ului acestui model este buna, fiind tip IPS, LCD LED.  Display-ul dispune de un finisaj Anti-Glare, datorita caruia, reflexiile de lumina nu vor mai afecta vizibilitatea. Privitor la rezolutia acestuia, trebuie mentionat faptul ca este de 1920 x 1080, aceasta fiind buna. Capacitatea memoriei cu care este prevazut acest model este de 8 GB. Memoria sa este de tip DDR4. Include un slot ocupat. Frecventa pe care o include aceasta este de 2400 MHz.

HP OMEN 15 – pentru mai multe jocuri cu victorii

Hard disk-ul include un tip de stocare de tip HDD. Cu o capacitate de stocare de 1 TB, puteti juca diverse jocuri, indeferent de spatiul pe care l-ar putea ocupa. Viteza de rotatie este ceva mai mare, avand in vedere tipul utilizarii sale, acesta fiind de 7200 rpm.

Cat despre placa video cu care este prevazut acest model, trebuie spus ca este dedicata. In plus, producatorul chipset video apartine nVidia. Seria placii video este GeForce. Modelul acestei placi video este GTX 1050 Ti, acesta fiind o placa video destinata jocurilor. Capacitatea memoriei video a laptop-ului Gaming HP OMEN 15 cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ  este de 4096 MB. De luat in considerare este si tipul memoriei placii video, aceasta fiind GDDR5.

Trebuie spus si faptul ca acest laptop mai are si o camera WB de tip HD. De precizat sunt si difuzoarele sale integrate, dar si microfonul integrat. Tehnologia audio este de tip Bang & Olufsen. Bateria acestui model are o autonomie destul de ridicata, aceasta fiind de 12.5 h.

Porturile sale sunt: unul de tipul HDMI, un port de tip Audio In, dar si un RJ-45. Mai are si un port de tipul USB 3.1 type C, dar si trei de tipul USB 3.1. Are un Bluetooth incorporat, acesta fiind de tipul 4.2. Importanta este si tastatura numerica pe care o are acest model. In plus, tastatura sa este internationala.

Alte caracteristici importante de care dispune acest laptop sunt: tastatura iluminata, TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere. Acest model are la baza sistemul de operare este de tip Free DOS. Nu in ultimul rand, pretul laptop-ului Gaming HP OMEN 15 cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ este usor piperat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply