Hotpoint FI6 871 SC IX HA

Aveti nevoie de un cuptor nou in bucatarie? Nimic mai simplu. Avem o optiune buna pentru dumneavoastra, fiind vorba despre cuptorul incorporabil Hotpoint FI6 871 SC IX HA.(Doar acum la reducere)

Hotpoint FI6 871 SC IX HA

Despre Hotpoint FI6 871 SC IX HA

Mai trebuie precizate si dimensiunile acestuia, despre care trebuie spus ca sunt unele destul de convenabile, acestea fiind de 36 kg. Dimensiunile pe care le masoara acesta sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 (I x L x A) (cm). Culoarea acestui exemplar este negrul, aceasta fiind o culoare moderna si eleganta, care va pune in valoare bucataria dumneavoastra.

Alimentarea de care dispune acest model este una de tip electric. Acest lucru inseamna ca alimentele se vor coace rapid, fara batai de cap. Un avantaj al acestui este faptul ca puteti sa preparati multe alimente cu ajutorul sau.

Despre Hotpoint FI6 871 SC IX HA

Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 871 SC IX HA – pentru alimente gustoase si sanatoase

Citeste si despre Hansa ZWM416SEH

Acesta este un modelcare detine o capacitate de 73 l. Este important de precizat si faptul ca acest exemplar beneficiaza de o clasa de eficienta energetica buna, datorita careia veti avea un consum de curent electric destul de scazut. Mai exact, este vorba despre o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind A+.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In ceea ce priveste modalitate de control a acestui aparat electrocasnic, trebuie spus ca este una destul de facila, aceasta fiind de tip Touch Control. Mai mult afisajul de care dispune acest cuptor incorporabil este unul de tip LCD. Mai trebuie spus si faptul ca acestui cuptor incorporabil ce face parte din gama Hotpoint trebuie spus ca detine si un timer, acesta fiind important.

Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 871 SC IX HA are in dotarea sa un grill. Acesta este util pentru a gati alimentele intr-un mod cat mai sanatos, dar si mai divers. Este important de spus faptul ca acest exemplar este dotat cu 8 functii, necesare gatitului alimentelor. Astfel, veti putea gati cat mai divers cu ajutorul acestora. Despre ventilatorul pe care il incorporeaza acest model trebuie spus ca este unul destul de necesar. Asta pentru ca va contribui la distribuirea aerului in interior cat mai bine. Incalzirea rapida face parte dintre functiile importante, aceasta fiind de mare ajutor atunci cand veti avea nevoie sa incalziti mancarea.

Citeste si despre Hansa ZWM 606IH

Modelul de cuptor incorporabil Hotpoint FI6 871 SC IX HA este echipat cu functia de autocuratare catalitica, ceea ce il face un produs usor de curatat. Iluminarea interioara este si ea importanta intrucat va oferi vizibilitatea de care aveti nevoie pentru a monitoriza care este stadiul mancarurilor. Despre functia de decongelare trebuie precizat ca este nelipsita dintre dotarile modelului, acesta fiind necesara ori de ori aveti ceva de decongelat. Astfel, puteti sa va bucurati de alimente decongelate intr-un mod cat mai rapid pentru ca dumneavoastra sa va apucati sa gatiti mancaruri.

Treapta pentru Pizza este si ea importanta fiind importanta pentru a va bucura de pizza gustoasa la orice ora. Asadar, puteti sa folositi aceasta functie oricand aveti pofta! Mai are si functia de coacere conventionala. Alte functii ale acestuia sunt pentru: paine, Maxi Cooking, Ready2cook, gril turbo, aer fortat. Nu ii lipseste nici ventilatorul turbo. Acest model detine si suporturi telescopice. Accesoriile din dotarea acestui produs sunt: 2 tavi, dar si un gratar. Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 871 SC IX HA are un consum de energie de 0.91 (kW/h). Acesta mai are si tehnologia Soft Closing.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, acest cuptor incorporabil Hotpoint beneficiaza de multe functii bune. Acesta are un pret potrivit.