Hansa FCMW63000

Pentru cei care isi doresc in bucataria lor un produs hibrid, care sa fie atat electric, cat si alimentat pe baza de gaz, modelul perfect este Hansa FCMW63000, un aragaz cu design clasic, dar dotari inteligente. Scopul acestuia este de a face din fiecare proces de gatit unul placut si simplu, chiar si pentru cei care sunt destul de novice la acest capitol. (vezi oferta de AZI)

Hansa FCMW63000

Despre Hansa FCMW63000

Partea electrica este reprezentata de cuptorul acestui model, ceea ce este perfect deoarece modelele electrice sunt recunoscute pentru faptul ca sunt ceva mai rapide decat cele pe baza de gaz. In plus, curentii de aer din interior patrund mai bine in alimentele, fara a le permite sa ramana crude. Iar daca sunteti gentul care vrea sa experimenteze in materie de friputuri, paine, prajituri sau placinte, este clar ca trebuie sa spuneti da unui model mixt, precum aragazul Hansa FCMW63000.

Totodata, trebuie tinut cont de faptul ca foarte multe retete pe care le gasiti acum online au trecute instructiunile de preparare in conformitate cu un cuptor electric. Asa ca nu veti mai intampina probleme in setarea temperaturii potrivite sau a numarului de grade corespunzator. Practic, am putea spune ca modelul Hansa elimina cu brio barierele obtinerii unor retete delicioase. Dar nu ne oprim aici. Modelul are mult mai multe de oferit.

Despre Hansa FCMW63000

Aragaz Hansa FCMW63000 – un doar un simplu aragaz, un model mixt, 2 in 1

Citeste si despre Samsung NA64H3000AK/EO

Partea care vine cu alimentare pe baza de gaz este cea superioara, respectiv plita. Aceasta este asemanatoare aragazurilor obisnuite, inclusiv cand vine vorba de design. Plita are in dotare 4 arzatoare care isi fac treaba bine si care consuma destul de putin atunci cand vine vorba de alimentare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Trebuie mentionat faptul ca modele electrice sunt putin mai costisitoare din acest punct de vedere. Dar este firesc sa fie astfel deoarece si factura la gaz este mai ieftina decat cea la energie electrica.

Partea de jos, respectiv cuptorul este cel care are o alimentare electrica. Acest lucru il face foarte rapid, ajutandu-l sa sa ocupe de coacerea perfecta a alimentelor. Drept urmare, nu este nevoie sa va mai faceti griji ca nu va puteti bucura de anumite retete care va afiseaza numarul de grade si timpul necesar asezarii in cuptor a alimentelor.

Citeste si despre Daewoo KOR-6M1BR

Un alt atu al modelului de aragaz Hansa FCMW63000 este interiorul emailat. Acesta permite o curatare foarte usoara, ceea ce inseamna un mare plus pentru cei care nu au mult timp de petrecut in bucatarie. Acestor dotari li se adauga si un supergrill, rapid si eficient in prepararea alimentelor precum carnea sau legumele.

Sistemul de aprindere al aragazurilor este unul simplu si intuitiv. El se afla la doar un buton distanta. Practic, utilizatorul trebuie doar sa roteasca putin de buton si aragazul mixt permite aprinderea. Focul inconjoara butoanele, iar mancarurile sunt rapid preparate, fara ca ele sa-si piarda din savoare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Referitor la clasa de energie a dispozitivului, aceasta este A. Nu este o clasa foarte economica, dar nici scumpa. Este insa una destul de des intalnita in cazul modelelor de acest gen.