Hausberg HB-003AB

Gatitul este conditia esentiala daca va doriti un stil de viata sanatos. Iar daca pentru a va putea bucura de o experienta placuta, va recomandam modelul de aragaz Hausberg HB-003AB, un produs simplu, dar care isi face treaba bine. Tocmai de aceea, el se dovedeste o alegere excelenta pentru mai multe tipuri de persoane. (vezi oferta de AZI)

Hausberg HB-003AB

Despre Hausberg HB-003AB

Din punct de vedere al aspectului, acest aragaz inseamna doua culori care se asorteaza perfect, respectiv alb si negru. El are dimensiuni bune, fiind insa un pic mai lat decat unele modele de aragazuri. Insa, chiar si asa, el nu este foarte mare, asemanandu-se cu dispozitivele din restaurante, ci poate fi integrat cu brio in locuinte.

Insa, asta nu este tot ceea ce poate face dispozitivul. Dimpotriva, el ofera mai multe atribute interesante, dar clasice.

Despre Hausberg HB-003AB

Aragaz Hausberg HB-003AB – pentru cei care aleg calitate in bucatarie

Citeste si despre Electrolux EMS21400W

Aragazul Hausberg nu este un model sofisticat. El nu vine cu functii inovatoare, iesite din tipar. Nici designul nu este diferit, ci mai degraba unul clasic. Tocmai de aceea, acest model este adesea preferatul persoanelor mai in varsta, a celor care nu contesta niciodata rezultatele bune pe care le pot oferi modelele clasice. Si bine fac, am putea spune.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru ca da, Hausberg este genul de produs care nu dezamageste utilizatorii, indiferent daca este vorba de prajit, incalzit, fiert sau copt. El ofera tot ce este mai bun si se dovedeste genul de investitie care poate trece testul timpului. Asa ca nu trebuie sa va surprinda faptul ca este un aragaz pentru bunici, folosit adesea si de nepoti. Si totul se datoreaza calitatii si rezistentei.

Desi are o alimentare pe baza de gaz, acest dispozitiv usureaza considerabil munca celor care aleg sa-l foloseasca, prin faptul ca ele detine o aprindere electrica. Printr-o simpla si usoara apasare de buton, arzatoarele plitei sunt puse in functiune si se dovedesc gata de a prepara alimentele.

Citeste si despre Bosch SMS68TI01E

O alta dotare buna, dar in acelasi timp nelipsita modelelor clasice este gratarul. Acesta este rezistent si sustine vasele in care se afla alimente. Dintre accesoriile care vin la pachet cu dispozitivul prezentat face parte si o tava. Aceasta poate fi folosita pentru dulciuri, precum placintele sau prajiturile, dar si pentru unele mancaruri care necesita coacere.

Capacitatea cuptorului nu este mare, insa este suficienta pentru a fi gazda oalelor sau tavilor obisnuite. Mai precis, in acest caz vorbim de 57 L. Siguranta este nelipsita, atat in ceea ce priveste plita, cat si in ceea ce priveste cuptorul. In felul acesta, daca cumva flacara se stinge, utilizatorii nu trebuie sa-si faca grji ca s-ar putea produce o tragedie. Aragazul nu va exploda, ci doar se va stinge si va avea nevoie sa fie reaprins pentru a se putea continua procesul de gatire.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model nu este deloc mare, ceea ce il face un cadou accesibil pentru foarte multe persoane. Astfel, daca vreti sa faceti o schimbare in bucatarie sau daca vreti sa le faceti o bucurie celor dragi, nu ezitati sa alegeti modelul de aragaz Hausberg HB-003AB, un produs care pune calitatea mai presus de toate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply