Electrolux EKK54955OX

De gatit se poate apuca toata lumea dar poate fi vorba la un moment dat si de o nevoie de a gati si asta este ceea ce va poate aduce in fata faptului de a apela la unele electrocasnice. Existe si persoane care gatesc fara a trata termic alimentele insa pentru majoritatea cazurilor un aragaz Electrolux EKK54955OX poate fi exact ceea ce au nevoie. (oferta de AZI aici)

Despre Electrolux EKK54955OX

Pentru unii poate un astfel de model ar fi depasit insa pentru foarte multe situatii si pentru foarte multe persoane acesta se poate dovedii foarte prietenos si astat atat datorita pretului pe care Electrolux EKK54955OX il are cat si datorita aspectului.

Vorbim despre designul acestui model ca facand parte dintr-o categorie de granita si mai exact dintr-o categorie ce poate fi intre elegant si modern datorita unor elemente de culoare neagra, a unora precum inoxul sau a capacului de sticla.

Despre Electrolux EKK54955OX

Aducerea Electrolux EKK54955OX in ajutor

Citeste si despre Sharp R220S

Privirea de la distanta va prezinta un aragaz cu o structura clasica insa privirea de mai aproape va poate arata o cu totul alta fata a Electrolux EKK54955OX. Putem sa incepem insa de la partea de plita pe care o puteti utiliza si care vine cu o functionare pe gaz ceea ce poate fi foarte bine pentru foarte multe persoane care prefera o astfel de gatire.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Posibilitatea de a gati cu ajutorul plitei inseamna si utilizarea unuia dintre cele 4 arzatoare si puteti opta pentru cel mic al carui putere este de 1030 W, pentru unul dintre cele doua mormale cu o putere de 2000W sau poate pentru cel mare de 3000W. Caracteristicile plitei sunt si cele privind punerea in functiune datorita prezentei unei aprinderi electrice dar poate fi vorba si despre partea de siguranta in cazul in care unul dintre arzatoare se stinge chiar si accidental.

Pentru cuptor putem sa vorbim despre ceea ce inseamna pozitionarea acestui model in gama moderna si asta pentru ca veti avea unul cu o capacitate de 54l dar mai ales unul cu o functionare electrica. Acest tip de functionare inseamna si prezenta unor functii mai aparte si poate fi vorba despre cea de timer, despre iluminarea interioara sau de convectie aer fierbinte.

Citeste si despre Bosch SMS46KI04E

Gatitul eficient cu ajutorul cuptorului poate insemna si apelarea la o functie de incalzire inferioara sau superioara sau poate fi vorba despre gatirea cu abur sau de utilizarea grill-ului. Posibilitatea de utilizare imediat dupa achizitionare poate sa insemne si utilizarea unei tavi de prajituri, a uneia colectoare sau a gratarului din interior.

Elemente ce pot fi vazute ca beneficii din partea acestui model constinua si cu prezenta unui sertar inferior pentru vase sau clasa de eficienta energetica A. Sa nu uitam totusi partea de instalare efectiva iar asta pentru ca veti putea profita de dimensiunea de 85.5 x 50 x 60 cm pe care o are.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Chiar daca orice achizitie trebuie cantarita foarte mult prin intermediul Electrolux EKK54955OX putem sa vorbim despre o achizitie eficienta, una avantajoasa si una prietenoasa atat cu cei care prefera sa gateasca pe gaz sau cei care prefera electric.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply