Electrolux EKG61185OX

Modul de gatit depinde de ceea ce prefera fiecare dintre noi si poate fi vorba despre preferinte in materie de retete sau poate de preferinte in materie de electrocasnice. Cei care insa vor ca bucataria lor sa isi pastreze un aer usor clasic dar in acelasi timp sa aiba posibilitatea de a gati aproape orice pot sa aleaga Electrolux EKG61185OX.(oferta de AZI aici)

Despre Electrolux EKG61185OX

Un aragaz precum este acest model poate fi solutia potrivita pentru cei care cauta un model nou pentru locuinta lor sau poate un model pentru a il face cadou. Un alt motiv pentru care Electrolux EKG61185OX poate o optiune fiabila tine de posibilitatea de a gati cu ajutorul gazului ceea ce inseamna utilizarea unor vase obisnuite.

Indiferent de alegere sau de ce motive veti avea pentru alegerea sa trebuie sa vedem si partea de caracteristici sau functii pe care le ofera ininte de a spune daca este fiabil pentru voi sau nu.

Despre Electrolux EKG61185OX

Electrolux EKG61185OX clasic si nu prea

Citeste si despre Samsung MS23F301EAW

Privit de la distanta putem sa spunem ca Electrolux EKG61185OX este un aragaz clasic, obisnuit si fara prea multe elemente care sa il puna in evidenta insa lucrurile nu stau chiar asa. Cei drept ca si structura este vorba despre una obisnuita si veti avea partea de plita si partea de cuptor iar intre cele doua veti avea panoul de control al functionarii format din unele butoane rotative.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru plita este vorba despre una cu o functionare pe gaz ceea ce poate fi exact ce trebuie pentru foarte multi. Veti putea utiliza pentru gatit unul dintre cele 4 arzatoare pe care le detine si avand in vedere ca si vasele utilizate sunt de dimensiuni diferite si arzatoarele oferite de plita modelului Electrolux EKG61185OX vor fi la fel.

Pentru a gati ce doriti si in timpul in care doriti poate fi vorba despre utilizarea unui arzator mic, a unuia dintre cele doua normale sau a arzatorului mare. Pentru si mai multa liniste, siguranta si confort vom putea sa ne referim si la faptul ca plita este prevazuta cu o siguranta dar si cu o aprindere electrica.

Citeste si despre AEG FFB53610ZM

Trecand la cuptor functionarea pe gaz nu il impiedica sa va puna la dispozitie o serie de functii speciale si posibilitatea de a seta conditiile dorite de coacere sau gatire. Veti putea sa apelati prin intermediul acestui model la un grill sau chiar si la un rotisor insa ca si in cazul plitei si acesta vine tot cu o aprindere electrica.

Mai mult decat functiile deja mentionate pentru cuptor veti avea si o siguranta, si o functie de incalzire inferioara dar mai ales posibilitatea de a supraveghea ceea ce se afla in interior prin iluminarea interioara. Tot ca si element de ajutor veti avea partea de autocuratare catalitica si asta inseamna ca veti putea sa scapati usor de murdaria sau grasimea din interior.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Faptul ca este vorba despre un model Electrolux EKG61185OX cu un aspect clasic nu inseamna ca este vorba si despre un aragaz ineficient sau depasit ci dimpotriva poate sa ofere mai mult decat unele incorporabile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply