Electrolux EKC54550OW

Gatitul poate fi ceva obisnuit sau poate fi un mod prin care cineva se relaxeaza si isi petrece timpul liber insa pentru asta trebuie ca si electrocasnicele pe care le folosesc sa permita acest lucru. Un ajutor poate fi insa si Electrolux EKC54550OW iar alegerea sa poate fi benefica in prima faza prin faptul ca discutam despre posibilitatea de aducere in schimbul unui pret nu foarte ridicat.(oferta de AZI aici)

Despre Electrolux EKC54550OW

Vederea acestui model pentru unii poate sa insemne prezenta unui model clasic si compact si care nu promite foarte mult insa vazut de aproape Electrolux EKC54550OW poate sa isi prezinte toate beneficiile.

Precizand pretul de achizitie pe care il are putem sa trecm si la partea de caracteristici ce il recomanda si asta incepe de la aspectul relativ clasic dar cu unele elemente moderne cum ar fi un afisaj digital.

Despre Electrolux EKC54550OW

Gatind cu Electrolux EKC54550OW gatiti mai bine

Citeste si despre Bosch SMS46KW00E

Nu toata lumea doreste sa treaca sau sa foloseasca o gama de electrocasnice incorporabile si care impune poate si schimbarea mobilierului. Pentru toti cei care vor sa isi pastreze aspectul locuintei si vor un aspect relativ clasic Electrolux EKC54550OW poate fi exact ceea ce le trebuie si asta pentru ca in acelasi timp vine si cu beneficii pentru partea de gatit propriu-zis.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un prim element important pentru partea de aducere in cadrul unei locuinte sau a unei bucatarii este gabaritul pe care il are si locul sau spatiul pe care Electrolux EKC54550OW il va ocupa. Acest lucru se poate vedea fara probleme prin prisma dimensiunii si veti avea pentru inaltime 85.8 cm, pentru latime 50 cm iar pentru adancime veti avea o valoare de 60 cm.

Cum am precizat si faptul ca prezinta unele elemente moderne veti avea panoul de control al functionarii care se compune din butoanele rotative pentru partea plitei. Pentru partea cuptorului veti avea si buton rotativ dar si afisajul digital unde puteti seta timpul dorit pentru coacere.

Citeste si despre Samsung MS23F301TAK

Daca la aragazurile clasice era vorba despre o functionare pe gaz si care limita intr-o oarecare masura pozitionarea pentru acest model este vorba despre o functionare complet electrica. Pentru plita ceea ce veti avea pentru utilizare sunt patru zone pentru gatit si veti avea doua zone normale cu o putere intre 0.7 si 1.7 kW, veti avea o zona de gatit mica a carei putere este de pana la 1.2 kW si una mare cu o putere maxima de 1.8 kW.

Coborand la partea de cuptor veti avea in prima faza posibilitatea de setare a nivelului de temperatura sau a timpului necesar insa mai sunt prezente si functiile precum cea de incalzire inferioara sau superioara. Un mare plus este si prezenta pentru acest model a unui grill pentru a putea obtine friptura rumenita pe care o doriti. Fiind totusi un model cu o functionare electrica sa nu uitam partea de consum avand o eficienta specifica clasei A-10%.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Aragazul Electrolux EKC54550OW poate sa fi exemplul clar ca nu aspectul este cel care caracterizeaza un produs sau care arata cat de eficient sau avantajos acesta poate fi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply