Electrolux EKC52550OX

Cand vine vorba despre gatit pentru unii ceea ce poate conta este plita pe care o folosesc in timp ce pentru altii este vorba despre partea de cuptor si asta functie de ce prefera fiecare. Sunt si cazuri in care ambele elemente sunt de dorit insa in acelasi timp sunt cazuri in care pe langa utilitate se urmareste si obtinerea unui anumit aspect iar pentru asta Electrolux EKC52550OX poate conta.(oferta de AZI aici)

Despre Electrolux EKC52550OX

Un aragaz poate sa fie de dorit si in cazul in care trebuie inlocuit cel vechi si depasit pe care l-ati utilizat pana acum si care se mai intampla uneori sa arda mancarea. Nu trebuie sa privim insa Electrolux EKC52550OX ca un model de compromis si unul clasic si banal intrucat utilizarea sa poate sa fie mult mai diversificata si mai complexa.

Aspectul sau este dupa cum spuneam unul clasic si compact insa privit de mai aproape se poate observa ca totusi elementele sale componente ofera un alt fel de functionare.

Despre Electrolux EKC52550OX

Aragazul Electrolux EKC52550OX cu ceva in plus

Citeste si despre Beko DFN26420X

Considerarea acestui model ca si solutia potrivita poate fi atat datorita modului in care se prezinta cat si datorita controlului asupra functionarii intrucat este desprins din acea gama veche cu care toata lumea era obisnuita. Pentru unele persoane elementele digitale pot fi perturbatoare insa de si panoul este unul clasic si cu butoane rotative functiile aduse Electrolux EKC52550OX sunt moderne.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Veti avea pentru inceput in partea superioara a Electrolux EKC52550OX o plita cu patru zone de gatit si este vorba despre zone pentru ca plita este una vitroceramica si nu cu o functionare pe gaz. Veti putea in acest fel sa aveti o gatire mult mai buna pentru ca suprafata vaselor de gat va fi aceasi indiferent de ce doriti sa pregatiti.

Utilizarea plitei depinde insa si de ce suprafata vor avea aceste zone de gatit si veti avea doua zone mici dar si doua zone de gatit normale. Pentru partea de putere disponibila prin intermediul acestor zone veti avea pentru zonele mici o putere de 1.2 kW iar pentru partea de zona de gatit normala o putere de pana la 1.8 kW.

Citeste si despre Whirlpool WFO 3T223 6P X

Functionarea electrica este atat pentru plita cat si pentru partea de cuptor iar asta inseamna si usurinta in partea de pozitionare spre deosebire de ele cu o alimentare pe gaz si care trebuiau asezate functie de conducta de gaz. Revenind la beneficiile oferite de cuptorul cu aceasta alimentare veti avea capacitatea de 54l, o functie de incalzire inferioara, una de incalzire superioara, veti avea ventilatorul dar si grill-ul.

In intreaga utilizare este vorba si despre o siguranta si usurinta in utilizare care tine de partea de curatare usoara a plitei vitroceramice sau de usa cuptorului cu un geam ce poat fi detasat in totalitate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Chiar daca este independent de ceea ce inseamna conducta de gaz pentru partea de instalare a acestui model Electrolux EKC52550OX trebuie sa tineti cont de dimensiunea pe care o are fiind vorba despre una de 86.8 cm in inaltime, 50 cm in latime si 60 cm in adancime.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply