Concept RM-4420

Este destul de greu de gasit in ziua de azi pe piata un produs electrocasnic deosebit de eficient si care totodata sa poata fi achizitionat la un pret accesibil pentru orice buzunar. In topul preferintelor utilizatorilor se pare ca se afla robotul de bucatarie Concept RM-4420 (doar AICI in oferta) ce s-a facut remarcat prin eficienta, multifunctionalitatea si accesibilitatea sa. De altfel, se pare ca beneficiaza si de un excelent raport calitate – pret ce greu poate fi egalat.

Concept RM-4420

Despre Concept RM-4420

Fiind atat de usor de utilizat si totodata putand fi achizitionat la un pret avantajos, este recomandat si ideal atat persoanelor tinere ce se afla in pas cu noile tehnologii, cat si celor varstnice, intocmai pentru ca nu vor intampina obstacole. Cu ajutorul acestuia, se vor prepara intr-un timp scurt retete si deserturi de toate felurile.

Concept RM-4420
Robot de bucatarie Concept RM-4420, 650 W, Bol 4 l, Blender 1,5L Sticla, Masina de tocat, 6 Viteze, Inox

Prezenta unui astfel de produs electrocasnic intr-o bucatarie numai reprezinta un moft, ci o necesitate in ziua de azi. Timpul nostru, al tuturor, este limitat acum, iar cu ajutorul acestui robot de bucatarie Concept RM-4420, misiunea de gatit ar deveni mai placuta, mai rapida si mai bine dusa la bun sfarsit.

Concept RM-4420

De ce sa alegi robotul de bucatarie Concept RM-4420

Acest model impresioneaza deosebit de placut prin puterea sa de 650 W, alaturi de prezenta a celor 6 trepte de viteza, plus puls. Totodata, acest produs electrocasnic ne impresioneaza placut si prin marile sale capacitati. Mai exact, capacitatea vasului de inox este de 4 l, iar capacitatea blenderului e de 1.5 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Asta inseamna ca se prepara intr-un timp scurt cantitati destul de insemnate de diverse compozitii atat pentru deserturi, cat si pentru diverse alte mancaruri.Vasul de amestecare, fiind confectionat din sticla rezistenta la foarte mari temperaturi, permite amestecarea nu doar a legumelor, fructelor sau cocktailurilor, ci si a supelor sau sosurilor mai fieribinti.

Robot de bucatarie Concept RM-4420: eficienta mare la pret accesibil

Un esential accesoriul al acestui robot de bucatarie este chiar tocatorul. Acesta, care este de altfel frecvent utilizat, beneficiaza de 3 discuri interschimbabile ce permit tocarea cu pana la 3 kg de carne. Astfel, o misiune de acest fel este dusa la bun sfarsit in termen de 6 minute. Asadar, nu e nevoie sa se investeasca in mai multe aparate de bucatarie diferite, ci in unul singur, dar care sa fie capabil sa indeplineasca toate aceste functii esentiale. Astfell, nu se economisesc doar   bani sau timp, ci si spatiu intr-o bucatarie.

Printre alte accesorii ce vin la pachet odata cu acest robot de bucatarie Concept RM-4420 se numara: carlingul pentru aluat plamadit si pentru aluat tare, o paleta pentru creme si pandispan, un tel pentru albusuri si creme, un mixer rezistent, insa si un capac pentru vasul din inox. Un urias avantaj al acestora e reprezentat nu doar de eficienta de care dau dovada, ci si de usurinta cu care pot fi intretinute, intocmai pentru ca aceste accesorii pot fi spalate in masina de spalat vase.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Asadar, robotul de bucatarie Concept RM-4420 este mai mult decat un simplu moft, astfel ca e investitia de care orice familie are nevoie, indiferent maniera sau cantitatea in care se gateste.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply