Braun FP3010

Orice bucatarie, pentru a putea fi cu adevarat complet utilara, are nevoie, fara dar sa poate de un robot de bucatarie multifunctonal. Din ce in ce mai multi romani au ales in anul precedent sa investeasca in achizitionarea unui robot de bucatarie Braun FP3010 (vezi AICI noul pret) . Acest lucru e datorat in principal faptului ca beneficiaza de un excelent raport calitate – pret ce nu poate fi egalat in momentul de fata pe piata.

Braun FP3010

Despre Braun FP3010

Cei care au bucatarii de mici intinderi, sunt tentati de foarte multe ori sa nu investeasca in astfel de electrocasice, intocmai pentru a nu le lua prea mult din spatiu. Totusi, cei care se afla in situatiile de acest fel opteaza cu incredere pentru robotul de bucatarie Braun FP3010, intocmai pentru ca are dimensiuni reduse si capacitati foarte mari. In plus, putand fi totodata achizitionat la un pret accesibil tuturor, cu atat este mai mare si tentatia.

Braun FP3010
Robot de bucatarie Braun FP3010, 600W, bol 2 l, 15 viteze, Alb/Verde

Motvul principal pentru care a fost atat de bine vandut acest model de robot de bucatarie consta in faptul ca este accesibil oricui. Acesta este dedicat in principal familistilor si nu bucatarilor profesionisti, astfel ca e extrem de usor de utilizat atat de cei tineri, cat si de varstnici. Acesta e accesibil in masura in care e usor de utilizat, insa este accesibil si datorita pretului la care se poate achizitiona, ceea ce e la fel de important.

Braun FP3010

Caracteristicile robotului de bucatarie Braun FP3010

Dat fiind faptul ca are o putere de 600 W si totodata prezinta 15 trepte de viteza, plus Puls, cu atat este mai atractiva oferta. O investitie de acest fel este una de lunga durata, iar acest lucru e garantat prin materialele de inalta calitate din care e alcatuit produsul electrocasnic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acets robot de bucatarie beneficiaza si de un bol cu o capacitate de 2 l, ceea ce inseamna ca din punct de vedere cantitativ, se pot prepara intr-un timp scurt cantitati insemnate de compozitii de tot felul atat pentru desert, cat si pentru alte tipuri de mancaruri gatite.

Robot de bucatarie Braun FP3010: punctul principal de interes a oricarei bucatarii

In pachet cu robotul de bucatarie Braun FP3010 se afla si cateva accesorii foarte utile. Printre acestea se numara acc framantat, disc pentru feliere, insa si un disc pentru radere.

Acest model e extrem de indragit de parintii care inca au copii mici, intocmai pentru ca acesta nu provoaca mult zgomot atunci cand este utilizat, ceea ce le permite micutilor sa doarma linistiti, fara a fi deloc deranjati de la somn.

Totodata, robotul de bucatarie Braun FP3010, avand dimensiuni reduse, e ideal in a fi utilizat in bucatariile de mici dimensiuni. Mai precis, acesta masoara 380 x 390 x 290 mm (W x D x H) si cantareste 4.24 kg. Avand, de asemenea, si un design atractiv, cu atat mai mult va fi atractia din orice bucatarie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Aasadar, prezenta unui robot de bucatarie este in ziua de azi o necesitate si nicidecum un moft, mai ales ca stilul de viata alert pe care il avem cu totii nu ne permite sa petrecem prea multe ore in bucatarie gatind. Acest model va fi de mare folos oricui si in orice moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply