Bosch HSG656XS1

Cat de bine stie fiecare sa gateasca tine de ceea ce inseamna experienta pe care o au sau au avut-o sau poate de cat de mult i-a pasionat aceasta parte a unei activitati culinare. Poate insa fi vorba pe langa toate aceste elemente si de partea in care se pune accent pe ajutorul oferit de electrocasnicele pe care le au la dispozitie si intre care se poate afla Bosch HSG656XS1.(vezi reducerile de AZI)

Bosch HSG656XS1

Despre Bosch HSG656XS1

Utilizarea unui cuptor Bosch HSG656XS1 nu este insa legata doar de gatitul din interiorul unei locuintei si poate fi elementul central si cel mai important din cadrul unui restaurant insa al fel de bine poate fi prezent si daca este vorba despre un local fast food sau de ce nu o pizzerie.

Toate utilizarile si toate posibilitatile acestui model sunt date de functiile si caracteristicile pe care le are fiind unele destul de importante si mai mult fiind unele avantajoase pentru oricine gateste.

Despre Bosch HSG656XS1

Fiabilitatea Bosch HSG656XS1

Citeste si despre Zanussi ZCG612H1XA

Exista cu siguranta si persoane care prefera sau carora le place sa gateasca acasa sau de ce nu chiar sa experimenteze anumite preparate iar Bosch HSG656XS1 poate fi de mare ajutor. Pentru acestia dar pentru orice posibil utilizator al acestui model putem sa privim dincolo de pretul de achizitie si sa incepem cu partea in care pozitionarea sa va ajuta la economisirea de spatiu si la obtinerea bucatariei in care sa fie libertate de miscare cand se gateste.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pentru asezare veti avea de vazut cam ceea ce inseamna partea gabarit a acestui model si aici veti avea dimensiunea sa fiind vorba despre una de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm. Fiind un model incorporabil poate fi vorba despre asezarea sa in cadrul unui mobilier sau poate pe un suport si pentru asta poate conta si greutatea de 45 kg insa daca vorbim despre functionarea electrica si despre conectarea la o priza trebuie sa fie una care sa tina cont de puterea de 3600W a acestui model.

Puterea pe care o are se va reflecta cu siguranta si asupra a ceea ce inseamna posibilitatea de a gati orice si oricand dar mai ales prin intermediul functiilor pe care le detine. Veti putea sa va bazati pe trei functii pentru grill, pe cea de incazlire inferioara, superioara sau intensiva dar veti avea si partea de convectie aer fierbinte.

Citeste si despre Beko BIR25400XMS

Mai sunt de apreciat si elemente precum functia de decongelare pentru a pregati ceea ce gatiti sau poate functia speciala pentru pizza cu care Bosch HSG656XS1 va poate ajuta sa obtineti un preparat ideal. Cazul in care gatiti dar veti servi ulterior puteti sa va ajutati de functia de mentinere cald astfel incat mancarea sa fie calda tot timpul.

Pentru latura utilizarii sigure veti avea functia de blocare acces copii, cea de sistem usa rece dar si sistemul de pornire/ oprire rapida. Elemente care pot sa il puna in evidenta in detrimentul altor modele sunt gatirea cu aburi, afisajul TFT touchcontrol dar si timerul.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pana la totalul de 14 functii cu siguranta mai sunt unele pe care sa le puteti utiliza insa toata functionarea Bosch HSG656XS1 este una specifica clasei de eficienta A+.