Samsung ME71A

Daca sunteti unul dintre utilazorii de electrocasnice moderni, care cauta sa-si doteze bucatarie cu produse de calitate, care arata bine si care vin cu functii superioare, cu siguranta aveti nevoie sa treceti pe lista voastra modelul de cuptor cu microunde Samsung ME71A.(ofreta de AZI aici)

Despre Samsung ME71A

Acesta este genul de produs capabil sa indeplineasca o multime de atribute demne de un cuptor cu microunde: el incalzeste alimente, pregateste popcornul pentru film, topeste untul pentru prajituri, dezgheata rapid carnea pentru a fi preparata corespunzator si prepara prajituri dupa retete speciale, pentru cuptoare cu microunde. Dar sa vedem ce face atat de bun un astfel de cuptor cu microunde.

Samsung ME71A
Cuptor cu microunde Samsung ME71A, 20 l, 800 W, Mecanic, Alb

Acesta da dovada de stil, datorita faptului ca vine cu un design simplu, minimalist si usor elegant. Modelul de cuptor cu microunde Samsung ME71A este imbracat in doua culori. Acestea se completeaza perfect deoarece este vorba de o combinatie care nu da niciodata gres: alb si negru.

Despre Samsung ME71A

Cuptorul cu microunde Samsung ME71A – explicarea functiilor si atributelor ale acestuia

Citeste si despre Hansa ZIM436EH

Deschiderea cuptorului se realizeaza larg, lasand la vedere interiorul simplu, elegant. Inauntru se poate observa modul de aranjare al alimentelor. In ceea ce priveste dimensiunile acestui cuptor, acestea sunt de 489 x 349 x 275 mm, ceea ce il situeaza in categoria modelelor de cuptoare potrivite ca dimensiune potrivita.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Dincolo de acest lucru, cuptorul cu microunde vine cu dimensiuni reduse. Acestea il fac sa ocupe putin spatiu, iar utilizatorii se bucura de faptul ca bucataria lor nu este aglormerata. Avand in vedere spatiul ocupat, se poate spune ca acest cuptor da dovada de armonie si in ceea ce priveste interiorul, si in ceea ce priveste exteriorul.

Si apropo de acest lucru: interiorul are colturile rotunjite, ceea ce face ca el sa fie usor de sters si curatat. Stiti foarte bine cat de usor se pot murdari colturile unui cuptor. Insa, daca sunt rotunjite, acestea sunt usor de curatat.

Citeste si despre Aragazul Beko FSHT62111GX

In ceea ce priveste capacitatea, acest model Samsung ME71A se poate spune ca sta foarte bine la acest capitol. Ea este de 20 L, ceea ce inseamna ca au loc in interiorul cuptorului si vasele de dimensiuni mai mari. Dincolo de acest lucru, cuptorul cu microunde Samsung ME71A include 7 nivele de putere care se seteaza in functie de tipul de alimente. In momentul in care acestea sunt gata, cuptorul avertizeaza sonor utilizatorul. In afara de acest lucru, cuptorul include si timer. Acesta indica timpul ramas pana la finalizarea ciclului de preparare/ dezghetare al alimentelor.

Dintre accesoriile cuptorului face parte un suport rotund. Acesta este perfect pentru asezarea alimentelor aflate in suporturi: de la cani si craticioare, pana la oale si altele asemenea. In ceea ce priveste greutatea, aceasta este de 11,5 kg. O putem numi o greutate marisoara, insa, exista si cuptoare cu microunde care cantaresc mai mult. Acestea ajung la 13-15 kg.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In ceea ce priveste pretul setat pentru acest cuptor, acesta este unul potrivit. Este genul de cuptor care isi face treaba foarte bine, dar care vine si cu o oferta pe care utilizatorii o gasesc greu de refuzat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply