Horizon 24HL7110H

Achizitionarea unui Smart TV reprezinta in ziua de azi o necesitate, avand in vedere era in care traim si stilul de viata pe care il avem. Astfel, atunci cand se doreste o eficienta sporita, o calitate maxima a imaginii, precum si a sunetului, o dimensiune redusa si un pret accesibil, televizorul LED Smart Horizon 24HL7110H (acum in oferta doar AICI) va reprezenta intotdeauna cea mai buna alegere.

Horizon 24HL7110H

Despre Horizon 24HL7110H

Avand o diagonala de 61 cm, o rezolutie extrem de buna de 1366 x 768, precum si un unghi de vizibilitate de 176/176 grade, este garantata o imagine foarte clara. De altfel, rezolutia este HD Ready. Asadar, nu se poate contesta calitatea deplina a imaginii, inclusiv atunci cand aceasta se afla in miscare.

Horizon 24HL7110H
Televizor LED Smart Horizon, 61 cm, 24HL7110H, HD

Acest Televizor LED Smart Horizon 24HL7110H beneficiaza, pe langa caracteristicile speciale Wake-Up Alarm, Start-Up Position, OSD Disable ON/OFF, Welcome Screen, Volume management si USB Cloning, inclusiv de o serie de accesorii extrem de utile, precum: manual de utilizare, telecomanda, certificat de garantie, cablu de alimentare, dar si 2 baterii AA.

Horizon 24HL7110H inclinat

Setarile de senzatie si functiile avansate ale Horizon 24HL7110H

Din fericire, acest model, desi are o dimensiune usor redusa fata de altele, calitatea imaginii, precum si cea a sunetului sunt absolut de necontestat. Drept dovada, devine o si mai mare placere vizionarea filmelor preferate, a emisiunilor de top, a ascultarii melodiilor favorite, precum si a jucarii jocurilor recent iesite pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Rezolutia televizorului Horizon 24HL7110H este HD Ready, contrastul dinamic de 1000:1, iar luminozitatea de 220 cd/mp, toate astea fiind caracteristici ce duc la o imagine (chiar si in miscare) extrem de clara si de precisa.

Mai mult decat atat, calitatea sunetului reprezinta un alt atu ce trebuie avut in vedere. Iesirea sunetului este de 2 x 2.5 W, iar sistemul audio are inclus Nicam Stereo, Dolby Digital Plus, DTS, DTS HD, precum si Equalizer. Asadar, sunetul va fi deosebit de clar, chiar si atunci cand se va afla la volum maxim.

O astfel de investitie este intr-adevar recomandata pentru cei care isi doresc un Smart TV ce beneficiaza de functii complete, ce prezinta o imagine clara, un sunet lin, dar care are si dimensiuni usor reduse. In plus, pretul acestuia nu este deloc de neglijat.

La fel ca si alte modele recent aparute pe piata de Smart TV, chiar si acesta uimeste publicul tinta cu modulul Wi-Fi integrat, fara a fi necesare cabluri, precum si de functionalitatile WiDi ce permit distribuirea in timp real, a continutului de pe orice smartphone sau tableta. Este o aplicatie atat de usor de utilizat, incat nu doar copiii, ci si varstnicii se pot descurca de minune cu aceasta.

Sunetul realist este datorat in principal de sistemul audio surround HORIZON cu decodor DD+  si totodata de DTS TruSurround, functie ce reda un sunet extrem de apropiat de realitate pe configuratii stereo, pe boxe 3.1, ori DTS – HD.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Datorita faptului ca mediul inconjurator, precum si economisirea energiei reprezenta in ultimii ani o adevarata prioritate, televizorul Horizon 24HL7110H reduce consumul mediu de energie, astfel ca favorizeaza considerabil utilizarea cat mai eficienta si totodata mai responsabila a energiei electrice.

Concluzii

Asadar, designul deosebit de placut, functiile smart pe care le are incluse, insa si pretul deosebit de accesibil, claseaza acest televizor in topul preferintelor clientilor.

8 Total Score
Horizon 24HL7110H - eleganta, inteligenta si eficienta la dimensiune mica

Horizon 24HL7110H - un televizor cu diagonala mica dar cu functie smart. Pretul de acum il face sa fie in topul cumparatorilor.

PROS
  • Sunet calitativ si realist
  • Modul Wi-Fi integrat
  • Ofera posibilitatea distribuirii continutului in timp real de pe alte gadgeturi
CONS
  • Diagonala ceva cam mica
Add your review  |  Read reviews and comments
3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. „Jucarii jocurilor aparute pe piata” cum sa te joci? are si aplicatie de apk integrata ca in android? sau cum, ca nu inteleg.

    • Modelul poate fi utilizat si ca monitor. Are o o imagine clara, sunetul placut si conectat la un PC, se pot juca jocuri fara a se simti vreo diferenta intre un monitor dedicat si acest televizor.

  2. Am cumparat acest model de la eMag si pot spune urmatoarele despre el : Unghi de vizualizare acceptabil ,176 grade vertical si orizontal ( comparat cu un vortex din aceeasi categorie 24CD06 care are unghi de 178 grade si se vede surprinzator de bine) Sunetul este decent pentru dimensiunea lui,( la vortex nu cred ca pot sa dau mai mult de nota 2 din 10 pentru sonor),nu reuseste sa inregistreze pe usb transmisii FullHD , o face cu intreruperi si cu franturi de sonor, la transmisii SD le inregistreaza bine (vortexul inregistra bine orice ) , nu recunoaste cardul CI+ de la RCS, mai sunt persoane care spun despre acest aspect 9 vortex recunoaste CI+ si decodeaza programele) . Un televizor bunicel pentru bucatarie!!

Leave a reply