Heinner HWM-6010VA++

Modalitatile in care puteti benefica de rufe curate sunt multiple si asta mai ales daca ne raportam la posibilitatea de a alege o masina de spalat rufe semi-automata, automata sau intre unele cu incarcare frontala sau verticala. Ceea ce conteaza insa este ca totul sa se intample cu ajutorul unei masini si nu manual iar daca privim la Heinner HWM-6010VA++ acest lucru poate fi facut fara probleme.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HWM-6010VA++

Despre Heinner HWM-6010VA++

O masina de spalat autoamat cu un pret accesibil poate fi exact ceea ce au nevoie foarte multi si asta pentru a putea sa se bucure de tot ceea ce inseamna confort si liniste in locuinta lor. Nu trebuie ignorat nici aspectul privind partea de caracteristici pe care Heinner HWM-6010VA++ le detine pe langa pretul sau.

Mai sunt de vazut insa multe elemente sau caracteristici detinute de Heinner HWM-6010VA++ inainte de a trage o concluzie.

Despre Heinner HWM-6010VA++

Heinner HWM-6010VA++ pentru orice doritori

Citeste si despre AEG CCB56401BX

Majoritatea persoanelor atunci cand pleaca la alegerea unui electrocasnic se refera in primul rand la partea de spatiu de care dispune locuinta lor sau locul unde acesta trebuie instalat. Din aceste considerente putem sa pornim analiza acestui model Heinner HWM-6010VA++ prin prisma gabaritului pe care il are si poate fi vorba mai exact despre inaltimea de 84.5 cm, despre latimea de 59.7 cm sau adancimea de 49.7 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Este vorba totusi si despre un model cu incarcare frontala iar asta poate conditiona si ea partea de pozitionare. In aceasta directie mai poate conta pentru unele persoane deschiderea hubloului acestui model spre stanga sau faptul ca este un hublou cu o dimensiune de 44 cm si astfel nu va mai ramane de vazut decat lungimea cablului de alimentare de 1.5 m.

Dupa pretul de achizitie ceea ce conteaza la o masina de spalat rufe poate fi consumul de resurse iar pentru apa veti avea unul mediu anual de 9900l si unul de energie de 171 kWh ceea ce determina pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++.

Citeste si despre Hansa ZWM 654WH

Consumul de resurse insa trebuie privit prin comparatie cu cat de multe rufe poate sa spele acest model si astfel ajungem la capacitatea de incarcare de 6kg ceea ce este suficient pentru orice familie si nu numai. Partea de spalare a acestei cantitati mai depinde si de o lista de 15 programe disponibile pentru a fi selectate si intre care se afla si un program pentru consum redus de energie sau cel de spalare rapida de doar 15 minute.

Un timp redus de spalare si o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm poate sa insemne rufe curate si uscate intr-un timp relativ scurt. Mai aveti si alte functii pe care sa le analizati la acest model si putem trece partea de programare intarziata, de functia de oprire si adaugare, clatire suplimentara sau poate de prezenta unui sistem electronic de control al balansului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Trebuie ca functionarea sa fie una accesibila, sa fie una eficienta dar si una sigura si pentru asta Heinner HWM-6010VA++ vine cu o functie de blocare a accesului la interfata de control si cu un sistem de detectie a spumei.